Παντελίδης: «Συμφωνώ με τα παιδιά, λάθος η αντίδραση»

Παντελίδης: «Συμφωνώ με τα παιδιά, λάθος η αντίδραση»

Παντελίδης: «Συμφωνώ με τα παιδιά, λάθος η αντίδραση»

Ο Παντελίδης τόνισε πως οι παίκτες του Ηρακλή έχουν δίκιο που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες, όμως τόνισε πως η ομάδα δεν μπορεί να πάει απροετοίμαστη στο ματς με τον Παναιτωλικό 

Για τα όσα συνέβησαν τελευταία στον  Ηρακλή, μίλησε ο Σάββας Παντελίδης στον  ArenaFM. Οπου και στάθηκε στην απόφαση των παικτών να κάνουν απεργία. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
«Θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Τα παιδιά δεν έκαναν προπόνηση ούτε την προηγούμενη Τετάρτη ούτε την προηγούμενη Πέμπτη. Τους είπα ότι είμαι μαζί τους σε ότι κάνουν, καθώς έχουν δίκαιο, αλλά είχα μια ένσταση. Έχει μείνει ένα παιχνίδι και διαφωνώ ότι η ομάδα μπορεί να μείνει 7-8 μέρες απροπόνητη. Αφού θα πάμε σε παιχνίδι πρέπει να πάμε καλά. Δεν έχει νόημα να είμαι προπονητής αν κατέβει η ομάδα απροετοίμαστη. Αυτό ήταν και το μεγάλο μου πρόβλημα. Συμφωνώ σε όλα με τα παιδιά αλλά θεωρώ λάθος αντίδραση να μην κάνουμε προπόνηση. Ότι κάναμε τρεις συνεχόμενες νίκες δεν λέει κάτι, έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια και μπορούν να ανατραπούν όλα. Δεν μπορούμε να πάμε απροπόνητοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».
 
-Το κατάλαβαν αυτό οι παίκτες;
«Η λέξη επαγγελματίες δεν ταιριάζει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας. Δεν είναι επαγγελματίες. Δεν γίνεται να είσαι επαγγελματίας μόνο στις υποχρεώσεις. Αυτό δεν υπάρχει. Το κατάλαβαν, ακόμα τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά μέρα με την μέρα προσπαθούμε να το ξεχάσουμε και να πάμε στο παιχνίδι».
 
-Μιλήσατε με τον κ.Παπαθανασάκη;
«Ας περάσει αυτό το παιχνίδι της Κυριακή και μετά θα πούμε πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση κάνω και δεν αφορά το ποδοσφαιρικό, θεωρώ ότι θα κάνω κακό. Δεν είμαι αχάριστος γιατί ο Ηρακλής μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια».
 
-Στην συνέχεια ανέφερε:
«Αυτά τα παιδιά έχουν φέρει την ομάδα μέχρι εδώ, με πόνο, με θυσίες, χωρίς λεφτά , με πάρα πολλά προβλήματα, αλλά είναι λάθος να πάμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι απροετοίμαστοι.
Είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλοί χαρακτήρες. Αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση μας, με άλλη φανέλα και δεν λεγόταν Ηρακλής, δεν ξέρω καν αν θα έπαιρνε μέρος στο πρωτάθλημα. Σίγουρα πάντως θα έπεφτε. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ήρθα σε αυτή την ομάδα».
 
-Αν κερδίσει τον Παναιτωλικό ο Ηρακλής σώζεται;
«Πάντα εξαρτάται και από το τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι. Εμείς θα δώσουμε τον αγώνα μας. Δεν περιμένουμε να μας χαρίσουν τίποτα. Είμαστε μόνοι μας, εμείς και ο κόσμος».
 
-Για  τα κουπόνια που μαζεύει ο κόσμος:
«Δεν το έχω συζητήσει με τα παιδιά. Πάντα τέτοιες ενέργειες σε κάνουν να καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι μόνος σου. Υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται».

Best of internet