Τρομερά λόγια από Σιμεόνε για τη Λέστερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερά λόγια από Σιμεόνε για τη Λέστερ!

bet365

Στην πρώτη παρουσία της ιστορίας της στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λέστερ έφτασε στα προημιτελικά και κέρδισε απεριόριστο σεβασμό, μαζί και με αυτόν του Ντιέγκο Σιμεόνε που είπε τρομερά λόγια για την αγγλική ομάδα...

Οι «αλεπούδες» σταμάτησαν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στα προημιτελικά, στην κόντρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού, μετά την ήττα (1-0) στην Ισπανία, έμειναν στο 1-1 στο «King Power Stadium» παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Ο κόσμος της ομάδας του Σέικσπιρ ετοίμασε τρομερή ατμόσφαιρα, έδειξε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει όλο το βράδυ να παίξουν δίχως φόβο και με πάθος για την επίτευξη του στόχου, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν η στιγμή τους, όπως απέναντι στη Σεβίλλη.

Μπαρτσελόνα - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ντιμπάλα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Οφείλω να αναγνωρίσω την εξαιρετική εμφάνιση της Λέστερ. Ήταν πραγματικά απόλαυση για εμάς και τιμητικό να παίξουμε εναντίον τους κλαι να κοντραριστούμε για την πρόκριση. Δεν τα παράτησαν ποτέ! Ούτε για ένα λεπτό! Ποτέ δεν έσκυψαν το κεφάλι και συνέχισαν να μάχονται! Εμείς ήμασταν με το φόβο επί 90 λεπτά για το τι θα μπορούσε να συμβεί στο παιχνίδι καθώς έκαναν συνεχώς επιθέσεις...» ήταν τα λόγια του Ντιέγκο Σιμεόνε που έρχονται σε μορφή παράσημου για τη Λέστερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα