Ράμος: «Ο Πικέ να ξαναδεί το ματς με την Παρί»

Gazzetta team
Ράμος: «Ο Πικέ να ξαναδεί το ματς με την Παρί»

bet365

Άμεση η απάντηση του Σέρχιο Ράμος στο ποστάρισμα του Πικέ, με τον αρχηγό της Ρεάλ να τονίζει πως ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να ξαναδεί το ματς της ομάδας του με την Παρί.

Δεν άφησε αναπάντητη την... σιωπή του Πικέ ο Σέρχιο Ράμος, με τον αρχηγό της «βασίλισσας» να τονίζει μετά το ματς με την Μπάγερν: «Να βάλει να ξαναδεί το παιχνίδι με την Παρί να δούμε αν θα σκέφτεται το ίδιο… Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό με τη Γιουβέντους να δούμε αν θα επιστραφούν τα αποσιωπητικά. Εμείς περάσαμε τις δικές μας εξετάσεις, τώρα είναι η σειρά τους».

Ο Ράμος απάντησε και στον Βιδάλ που έκανε λόγο για «κλοπή», επισημαίνοντας τα εξής: «Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό. Μου είπαν ότι το 2-2 του Κριστιάνο μάλλον είναι οφσάιντ, το 1-2 θα μπορούσε να έχει κάτι με τον Μίλερ. Μερικές φορές σου δίνουν και άλλες σου παίρνουν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό».

Για το ότι έφτασε τα 100 παιχνίδια στο Champions League: «Είναι ένα σπουδαίο νούμερο να φτάνεις σε αυτά τα παιχνίδια, όλα βασικός. Μακάρι να συνεχίσω πολλά χρόνια και να απολαμβάνω αυτό το επάγγελμα».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μονακό - Ντόρτμουντ (21+).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα