Ξαφνικό πρόβλημα με Μπρκιτς στον ΠΑΟΚ

Ξαφνικό πρόβλημα με Μπρκιτς στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξαφνικό πρόβλημα με Μπρκιτς στον ΠΑΟΚ

bet365

Τι συμβαίνει με τον Σέρβο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης και θα προφυλαχθεί από τον Ίβιτς. Ατομικό πρόγραμμα ο Χοσέ Κάνιας.

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Ζέλικο Μπρκιτς προέκυψε στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος πορτιέρο ένιωσε ενόχληση στο ισχίο και θα προφυλαχθεί από το τεχνικό τιμ μη συμμετέχοντας ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές η προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε στο πρώτο κομμάτι της κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην επιθετική ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 10 εναντίον 10 σε τρεις ζώνες με έμφαση στην ομαδική τακτική.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα