Αλέγκρι: «Δεν είναι τελικό διαγώνισμα»

Αλέγκρι: «Δεν είναι τελικό διαγώνισμα»

bet365

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τόνισε ότι η ομάδα του έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ότι οφείλει να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης.

«Αυτό το ματς δεν είναι τελικό διαγώνισμα, είναι κομμάτι της ωρίμανσης της ομάδας. Η Γιουβέντους πρέπει πάντα να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, αυτό πρέπει να είναι το στάνταρ της» είπε ο allenatore στη συνέντευξη Τύπου. «Θεωρώ ότι η Γιουβέντους έχει ωριμάσει τεχνικά, πνευματικά και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να φτάσουμε στα ημιτελικά, θα είναι ένα βήμα προς το Κάρντιφ. Δεν είναι ότι αν πέρασουμε θα έχουμε κατακτήσει το Champions League. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Το να κατακτάς τίτλους δεν είναι το νορμάλ, είναι κάτι το εξαιρετικό, ειδικά σε μια διοργάνωση, όταν δεν έχεις την πολυτέλεια να έχεις άσχημες μέρες».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Αλέγκρι είπε επίσης. «Το τέλειο ματς για την Γιουβέντους είναι αυτό που θα μας κάνει να προκριθούμε. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και σκέψεις. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αμυνθούμε και άλλες που θα επιτεθούμε. Δεν πιστεύω ότι έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά της Μπαρτσελόνα, εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Εχουμε μεγάλο σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, όμως σε αυτά τα ματς πρέπει να σκέφτεσαι λίγα και να κάνεις πολλά. Πρέπει να αμυνθούμε και να επιτεθούμε σωστά, όπως σε κάθε ματς. Εχουν τρεις πολύ επικίνδυνους επιθετικούς, το έχουμε υπόψη μας αυτό, όμως δεν θα κάνουμε κάτι πέρα από το κανονικό».

Οσον αφορά τον Ντιμπάλα. «Είναι καλά, οπότε είμαστε όλοι μας, ευτυχώς. Η ομάδα θα είναι η ίδια ή θα υπάρξουν μικρές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Στο κομμάτι της τακτικής ίσως αλλάξω κάποια πράγματα. Η ομάδα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, δεν πρέπει να σκεφτούμε τα τρία γκολ του πρώτου αγώνα αλλά ότι πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το ματς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα