Καταγγελία για Σεμπά η ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Καταγγελία για Σεμπά η ΑΕΚ!

bet365

Την τιμωρία του Σεμπά για το χτύπημα εκτός φάσης στον Αραούχο, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, ζητάει η ΑΕΚ.

Την ώρα που ο Πατίτο έκανε το 1-2 στο Καραϊσκάκη και έτρεχε για να πανηγυρίσει, ο Αρούχο που ήταν δίπλα του βρέθηκε στο έδαφος (φωτό) από το χτύπημα του Σεμπά εκτός φάσης. Στην Ενωση, φυσικά, δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το... ξεχάσουν αυτό, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν ξεχάσει ότι -δικαίως- ο Πατίτο είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για χτύπημα εκτός φάσης στο ντέρμπι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη. Ετσι, ενεργώντας όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, δηλαδή στην πρώτη εργάσιμη μέρα μετά τον αγώνα, προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία και περιμένουν το αυτονόητο: Την τιμωρία του Σεμπά, ακριβώς όπως είχε γίνει και με τον Πατίτο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί να γίνει από την ΑΕΚ (σ.σ.: η καταγγελία) με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Φάληρο. Είχε άλλωστε προηγηθεί η αντίστοιχη κίνηση του Ολυμπιακού για τον Πατίτο στο ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (είχε αντιστοιχα χτυπήσει τον Φιγκέιρας εκτός φάσης) και η Ένωση ακολούθησε την ίδια οδό, αυτή της καταγγελίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα