Διπλό όχι Αντωνιάδη σε ΑΕΛ και Ανόρθωση

Θοδωρής Βασίλης
Διπλό όχι Αντωνιάδη σε ΑΕΛ και Ανόρθωση

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, ο Μάριος Αντωνιάδης απάντησε αρνητικά στις κρούσεις των ΑΕΛ Λεμεσού και Ανόρθωση τονίζοντας ότι για την ώρα προτιμάει να παραμείνει στον Πανιώνιο.

Ο Μάριος Αντωνιάδης μετακόμισε το καλοκαίρι στον Πανιώνιο από τον ΑΠΟΕΛ και παρότι ξεκίνησε βασικός στην πορεία έχασε την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Χρήστο Τασουλή. Όπως ήταν λογικό αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες περί πιθανής του επιστροφής στην Κύπρο, εκεί όπου το όνομά του έχει ακόμα πέραση, άλλωστε μιλάμε για εν ενεργεία διεθνή άσο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο, ο 27χρονος αριστερός μπακ δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες κρούση από δύο ομάδες στην Μεγαλόνησο, συγκεκριμένα από Ανόρθωση και ΑΕΛ Λεμεσού για την πιθανότητα συνεργασίας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της κυπριακής ιστοσελίδας balla.com.cy η απάντηση του Αντωνιάδη όμως ήταν αρνητική ξεκαθαρίζοντας στις δύο ομάδες ότι για την ώρα προτιμάει να μείνει στον Πανιώνιο από την στιγμή μάλιστα που κανείς από τους «κυανέρυθρους» δεν του έχει πει ότι δεν υπολογίζεται.

Το καλοκαίρι βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αφού φαίνεται πως το ενδιαφέρον των κυπριακών ομάδων παραμείνει ζεστό και ο ίδιος εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει ώστε να αγωνίζεται περισσότερο σε σχέση με την τωρινή κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα