Μίντλεσμπρο - Άρσεναλ 1-2

Gazzetta team
Μίντλεσμπρο - Άρσεναλ 1-2

bet365

Σάντσες (42') και Οζίλ (71') οδήγησαν την Άρσεναλ σε δύσκολη νίκη επί της Μίντλεσμπρο (2-1) και οι κανονιέρηδες θα εξαντλήσουν τις όποιες ελπίδες τους για την τετράδα.

Σάντσες και Οζίλ ήταν όλα τα λεφτά για τους Λονδρέζους, που επικράτησαν 2-1 της Μίντλεσμπρο εκτός έδρας διατηρώντας έτσι ελπίδες για σεντόνι. Σούπερ ο Γερμανός που έκανε τα πάντα στο ματς, γκολάρα ο Χιλιάνος. Πιο κοντά στον υποβιβασμό η Μπόρο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από Τσέλσι, Λίβερπουλ, Γουέστ Μπρομ, Πάλας για την Αρσεναλ και ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό στον Αρσέν Βενγκέρ! Οι Κανονιέρηδες δεν έκαναν πέντε σερί, δεν γύρισαν στον Δεκέμβρη του 1984, αφού επικράτησαν της Μπόρο, χωρίς πάντως να πείσουν με την εικόνα τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας νίκες ήρθαν απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη! Κάκιστο το α’ μέρος, με τις δυο ομάδες να προσέχουν τις άμυνές τους και να μην πείθουν επιθετικά. Οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή, όχι όμως και την ουσία. Ωστόσο, στο 42’ άνοιξαν το σκορ με στημένο… Αλλωστε, μόνο έτσι θα μπορούσαν να σκοράρουν! Ο Αλέξις με υπέροχο χτύπημα φάουλ πέτυχε το 1-0 κι έφτασε τα 5 γκολ με αυτό τον τρόπο στην PL. Εξάλλου, μόνο ο Ανρί έχει περισσότερα (12) για τους Κανονιέρηδες.

Ξεκίνημα με γκολ για τη Μπόρο, με τους φιλοξενούμενους να πληρώνουν τα αμυντικά κενά! Κακή αντίδραση από τον Κοσιελνί και ο Νεγρέδο πέτυχε το 5ο του εντός έδρας τέρμα. Ωστόσο, ο Οζίλ το πήρε πάνω του, κι εκτός από ανασταλτικά βοήθησε και και δημιουργικά. Στο 62' ανάγκασε τον Γκουζάν σε επέμβαση, όμως στο 71' έπειτα από πάσα του Ράμσεϊ διαμόρφωσε το 2-1. Ο Γερμανός συμμετείχε στο τέταρτο γκολ (2 τέρματα, 2 ασίστ) στα τελευταία τέσσερα ματς για την PL. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τέσσερα τάκλιν, κάτι που είχε να συμβεί από τον Δεκέμβρη του 2015! Βέβαια, στο 87' οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο ο Γκίμπσον δεν μπόρεσε να βάλει δύναμη στο πλασέ από κοντά και μπλόκαρε ο Τσεχ!

Άρσεναλ: Τσεχ, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Χόλντινγκ, Τσάμπερλεϊν, Ράμσεϊ, Τσάκα, Μονρεάλ, Οζίλ (90' Κοκλέν), Αλέξις (90' Μπεγερίν), Ζιρού

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα