Οι πέντε αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα

Οι πέντε αγωνιστικές που θα κρίνουν τα πάντα

bet365

Το πρωτάθλημα της Football League μπαίνει στην τελική ευθεία του και το gazzetta.gr καταθέτει όλα τα δεδομένα και εξηγεί γιατί θα κριθούν όλα σε σύνολο πέντε αγωνιστικών όπου θα συγκρουστούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Καταρχάς, είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι με τα δεδομένα αδειοδότησης που ισχύουν στη Super League ουδείς ξέρει αν η 3η θέση της Football League έχει ουσιαστική αξία, αν δηλαδή μπορεί να οδηγήσει σε προβιβασμό στην πρώτη κατηγορία. Είναι αλήθεια όμως ότι επικρατεί αυτή η αίσθηση.

Αγωνιστικά, αν οι ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία δεν στραβοπατήσουν την ερχόμενη (27η) αγωνιστική, τότε αρχής γενομένης της 28ης θα διαμορφωθούν ξεκάθαρα δεδομένα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το επίπεδο ενδιαφέροντος του ΟΦΗ. Υπό την έννοια ότι οι Κρητικοί για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι τις 3ης θέσης – καθώς τους χωρίζουν 11 βαθμοί από τη δεύτερη – θα πρέπει να κερδίσουν τους Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη στην Κρήτη και τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Και αναφέρουμε αρχικά τον ΟΦΗ διότι ο ρόλος του θεωρείται «κλειδί» για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ακόμη και στη μάχη της ανόδου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Άρης θα πρέπει να κερδίσει όλους τους εναπομείναντες αγώνες και να έχει πετύχει το 3Χ3 πριν μπει στη δική του σειρά καταλυτικών αγώνων. Αυτή αρχίζει με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και ακολουθούν οι δύο εντός έδρας αγώνες με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης. Κοινώς, στο τέλος της 32ης αγωνιστικής οι «κίτρινοι» θα γνωρίζουν αν θα έχουν ελπίδες ανόδου στη Super League.

Το δυσκολότερο πρόγραμμα έχει ο Απόλλων Σμύρνης καθώς έχει να παίξει στις έδρες τρων ΟΦΗ, Λαμίας και Άρη, ενώ εντός έδρας θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα. Η δε Λαμία θα κρίνει την τύχη της στην έδρα της όπου θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης ενώ θα ακολουθήσει ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άρη.

Στην εξίσωση βάλαμε και τα Τρίκαλα τα οποία απέχουν δύο βαθμούς από τον τέταρτο ΟΦΗ, επτά βαθμούς από τον 3ο Άρη και 13 από τη δεύτερη Λαμία. Μόνο όμως που οι Θεσσαλοί έχουν το ευκολότερο πρόγραμμα από τους υπόλοιπους, ενώ δεν αποκλείεται να παίζουν ρυθμιστικό ρόλο από τη στιγμή που θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Ο κοινός παρονομαστής μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμίας, Άρη και ΟΦΗ είναι ότι και οι τέσσερις έχουν τρεις βαθμούς εξασφαλισμένους καθώς βάσει προγράμματος έχουν να αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό ο οποίος αποσύρθηκε από το Πρωτάθλημα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Επόμενοι πέντε Αγώνες

1.Απόλλων 68 Καλλονή, ΟΦΗ*, Πανελευσιανιακός, Λαμία*, Τρίκαλα, Άρης*

2.Λαμία 65 Σέρρες, Αχαρναϊκός*, ΟΦΗ, Απόλλων, Άρης*, Πανθρακικός

3.Άρης 59 Αγροτικός Αστ., Σέρρες*, Αχαρναϊκός, ΟΦΗ*, Λαμία, Απόλλων

4.ΟΦΗ 54 Αχαρναϊκός, Απόλλών, Λαμία*, Αρης, Πανθρακικός, Σπάρτη

5.Τρίκαλα 52 Αιγινιακός, Κισσαμικός*, Καλλονή, Απόλλων* Χανιά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα