Super League: Τι ισχύει στη θέση «1»!

Γιώργος Ντυμένος
Super League: Τι ισχύει στη θέση «1»!

bet365

Αρκετές ομάδες είναι αυτή τι στιγμή «καλυμμένες» κάτω από τα γκολπόστ και για την επόμενη σεζόν, όμως μία καλή πρόταση ενδέχεται να... αλλάξει τα δεδομένα
Λένε πως οι ομάδες «ξεκινάνε» από την θέση του τερματοφύλακα και σε μεγάλο βαθμό έχουν δίκιο. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα δεδομένα στην «θέση 1» για τις ομάδες της κατηγορίας και αυτό που... βγαίνει είναι ότι οι περισσότερες δεν «ψάχνονται» για βασικό. Βέβαια δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν, εάν προκύψουν ικανοποιητικές προτάσεις για ορισμένους.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ο Γιαννιώτης μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε είναι πάρα πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο, ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό όπου ανήκει. Εφόσον «κλειδώσει» αυτό, στην πλατεία θα κινηθούν για βασικό πορτιέρο.
ΞΑΝΘΗ
Ο Ζίβκοβιτς ανανέωσε το συμβόλαιό του, οπότε στην Θράκη είναι ουσιαστικά «κομπλέ» στη θέση «1». Μόνο αν πουληθεί ο Σέρβος πορτιέρο, τότε θα κινηθούν για βασικό παίκτη κάτω από τα γκολπόστ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο Σωτηρίου μένει ελεύθερος και οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του θα ξεκινήσουν μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παράσχου. Για τον 30χρονο κίπερ υπάρχει διάθεση παραμονής και είναι πολύ πιθανό να μείνει στα Χανιά. Αλλωστε και εκείνος περνά καλά στο νησί.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ο Γκορμπούνοφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το μέλλον του είναι ανοικτό. Φυσικά και πρόκειται για μία πολύ καλή λύση για την θέση «1», όμως πλέον μπήκε στα 34 και ίσως στο Περιστέρι θελήσουν να προχωρήσουν σε μία ανανέωση.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Πασχαλάκης όχι μόνο έχει καθιερωθεί φέτος, αλλά πλέον μετατράπηκε σε παίκτη «κλειδί» του ΠΑΣ. Εχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν και μόνο αν έρθει ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του θα αποχωρήσει. Ετσι επί του παρόντος στα Γιάννινα δεν ψάχνουν παίκτη στη θέση «1».
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κυριακίδη παρόντος... τελειώνει η κουβέντα. Ο 31χρονος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και τα «καναρίνια» δεν ψάχνουν βασικό πορτιέρο.
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο Κουτζαβασίλης έκανε και φέτος μία πολύ καλή σεζόν. Οι Φαίακες θέλουν να κρατήσουν τον 28χρονο πορτιέρο που πάντως αρέσει σε πολλές ομάδες και ανάλογα με την πορεία των επαφών, θα εξαρτηθεί αν η Κέρκυρα θα ψάξει βασικό γκολκίπερ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Ντοναρούμα δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά καθιερώθηκε στην πορεία. Ο Ιταλός πορτιέρο είναι εκ των κορυφαίων του Αστέρα και έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο σεζόν. Στη θέση «1» οι Αρκάδες είναι «γεμάτοι», καθώς ο Κοζίτσκι πλέον είναι 3ος...
ΗΡΑΚΛΗΣ
Στον Γηραιό υπάρχει αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα. Δείχνει φυσιολογικό ο Χουάντερσον, με τις υπάρχουσες συνθήκες, να μην συνεχίσει στην ομάδα.
ΑΕΛ
Οι Ξενοδόχοβ-Θεοδωρόπουλος εναλλάσσονται στη θέση «1» και τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η ΑΕΛ δεν φαίνεται ότι θα «ψαχτεί» για βασικό πορτιέρο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν ο Λεβαδειακός θα μείνει ή όχι στην κατηγορία. Πάντως οι Βοιωτοί ακόμη και αν είναι την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, φαίνεται πως θα εξετάσουν περιπτώσεις γκολκίπερ.
ΒΕΡΟΙΑ
Η «βασίλισσα» είναι στον «αέρα», ενώ οι Λόπες, Καντιμοίρης εξετάζονται από ορισμένες ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα