Τα «χειμερινά» «λαβράκια»

Γιώργος Ντυμένος
Τα «χειμερινά» «λαβράκια»

bet365

Τον Γενάρη αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας να σου «βγει» μία μεταγραφή, όμως υπάρχουν προσθήκες που με το «καλημέρα»... ξεχώρισαν
Οι χειμερινές προσθήκες χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι «μικρομεσαίοι» όμως της Σούπερ Λιγκ τον Γενάρη έκαναν ορισμένες πολύ καλές κινήσεις και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει εκείνες που ξεχώρισαν περισσότερο.
ΜΙΚΑΛΑΪ ΣΙΓΚΝΕΒΙΤΣ
Ο Λευκορώσος αποκτήθηκε από τον Πλατανιά ως δανεικός από την Μπάτε και η έλευσή του έδωσε την «δυνατότητα» στον Γιώργο Παράσχο να παίξει το 3-5-2, καθώς υπήρχαν ήδη οι Μανούσος, Γιακουμάκης. Ετσι οι Κρητικοί απέκτησαν τρεις αξιόπιστες λύσεις στη γραμμή κρούσης τους, που ήταν απαραίτητη για τα κολλητά ματς που είχαν το δίμηνο Γενάρη-Φλεβάρη. Ο 25χρονος φορ σε 14 ματς βρήκε δύο φορές στόχο, έδωσε μία ασίστ, στα Χανιά θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ
Αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Αστέρα ώστε να δώσει λύσεις στην επιθετική δυστοκία των Αρκάδων. Ο 27χρονος φορ που επαναπατρίσθηκε προερχόμενος από την Σαρλερουά, αποτέλεσε «λίρα εκατό». Σε 16 ματς σημείωσε 7 γκολ και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι Αρκάδες ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παραμονή τους.
ΓΕΒΓΕΝ ΣΕΛΙΝ
Ο Αστέρας είχε μεγάλο πρόβλημα στη θέση του στόπερ και ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός κλήθηκε να δώσει λύσεις. Ο 27χρονος σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε και έτσι η ομάδα του ξέφυγε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.
ΠΑΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Ο κυριότερος λόγος που αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Ατρόμητο ήταν επειδή μπορεί να παίξει με επιτυχία σε πολλές θέσεις. Ο 26χρονος το απέδειξε μέσα στο γήπεδο. Τον είδαμε μπακ, χαφ και εσωτερικό μέσο, στις 12 συνολικά εμφανίσεις του με το «αστέρι» στο στήθος.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ
Αφησε τα Γιάννινα με προορισμό το Καυτανζόγλειο ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής και όχι μόνο έγινε βασικός (14 εμφανίσεις με τον Ηρακλή), αλλά είναι και εκ των πρωταγωνιστών του Γηραιού στην ξέφρενη κούρσα του προς την αγωνιστική παραμονή. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 3 γκολ και είναι στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
ΑΝΤΑΜ ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
Η μετακίνησή του στον Ηρακλή έγινε με σκοπό να ενισχύσει τον άξονα, όμως συνέπεσε με την αποχώρηση του Μπαρτολίνι και έτσι κλήθηκε να παίξει στα στόπερ, θέση την οποία γνωρίζει. Ηδη μετρά 15 εμφανίσεις με τον Γηραιό και είναι εκ των κορυφαίων.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Το ότι ο Ηρακλής «σπατάλησε» τη μία χειμερινή προσθήκη «μεγάλου» που είχε σε δεξί μπακ, ήταν «κάπως». Ομως εκ του αποτελέσματος κρίθηκε σωστή. Ο 27χρονος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και στα στόπερ, δίνοντας πολύτιμες λύσεις.
ΑΛΒΑΡΟ ΡΕΪ
Ηταν η τελευταία χειμερινή προσθήκη του Παναιτωλικού και ο Ισπανός με το «καλημέρα» έκλεψε την παράσταση. Ο 28χρονος εξτρέμ σκόραρε στο ντεμπούτο του, συνολικά σε 7 εμφανίσεις του πέτυχε δύο γκολ και εκτός από το ότι διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει το... κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο.
ΑΝΤΝΑΝ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ
Ηρθε στο... παρά ένα στη Λάρισα και με το «καλημέρα» ο Κροάτης χαφ έδειξε πως είναι σε θέση να αποτελέσει τον ηγέτη των «βυσσινί». Σε έξι ματς μετρά ήδη ένα γκολ και δύο ασίστ και δείχνει ως ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας.
ΣΑΜΕΝΤ ΓΕΣΙΛ
Ο 23χρονος φορ στην αρχή αντιμετωπίστηκε με... δυσπιστία, καθώς του έλειπαν ματς και δεν είχε ρυθμό. Ομως στα τελευταία παιχνίδια του Πανιωνίου δείχνει πολύ καλά στοιχεία, πλέον έγινε «μόνιμος» στο αρχικό σχήμα του Πανιωνίου και μόλις σημειώσει το πρώτο του, κατά πάσα πιθανότητα θα «λυθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα