Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

Gazzetta team
Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης 2-3

bet365

Τι και αν το BBC έμεινε στη Μαδρίτη, ο Ισκο το πήρε πάνω του και με δυο γκολάρες έδωσε τρίποντο... τίτλου στη Ρεάλ κόντρα στη Χιχόν (3-2).

Ο Ζιντάν δε.... φοβήθηκε το εκτεταμένο rotation, παρουσίασε την ομάδα του στο Molinon με εννέα διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Μπάγερν, αλλά είχε... Ισκο! Το BBC έμεινε στη Μαδρίτη και ο 24χρονος φρόντισε με δυο γκολάρες να δώσει τεράστιο τρίποντο τίτλου στη Ρεάλ. Η Χιχόν το πάλεψε, προηγήθηκε δυο φορές, αλλά στο 90' είδε τον Ισκο να τη... σπρώχνει στον υποβιβασμό.

Η Χιχόν μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 8' φάνηκε απειλητική για τη Ρεάλ, αλλά η κεφαλιά του Τσοπ δε βρήκε στόχο. Το rotation του Ζιντάν αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους και στο 13' ήρθε το πρώτο σοκ! Απίθανη πάσα του Βέσμπα με λόμπα, ιδανικό πλασέ του Τσοπ, ο οποίος με το 9ο του τέρμα στη διοργάνωση άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, ο Ισκο είχε άγριες διαθέσεις και στο 17' με υπέροχο τρόπο έφερε το ματς στα ίσα. Πέρασε τρεις παίκτες και με απίθανο τελείωμα έφτασε τα 8 γκολ στη φετινή La Liga. Οι Μαδριλένοι είχαν την κατοχή (62%), αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν κι αιτία ήταν η σφιχτή άμυνα της Χιχόν! Μια κεφαλιά του Μοράτα και τίποτα περισσότερα για τη Ρεάλ στο υπόλοιπο του α' μέρους.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 48' έφτασαν μια ανάσα από το γκολ! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χάμες, κεφαλιά του Νάτσο, έδιωξε ο Κουεγιάρ και ο Μοράτα σε κενή εστία δε μπόρεσε να σκοράρει! Η Ρεάλ το πλήρωσε, αφού δυο λεπτά αργότερα, ο Βέσγκα με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για τη Χιχόν! Η παρουσία του Μαρσέλο έδωσε κίνηση στους Μαδριλένους και στο 59' ήρθε το γκολ! Ο Ντανίλο έκανε τη σέντρα και ο Μοράτα με κεφαλιά σημείωσε το 2-2! Η ομάδα του Ζιντάν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά μόνο με ατομικές ενέργειες έκανε φάσεις. Στο 72' ο Ισκο λίγο έλειψε να σημειώσει το γκολ της χρονιάς, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μαρσέλο δε βρήκε στόχο. Η παθιασμένη Χιχόν κρατούσε το βαθμό, αλλά στο 90' έσβησε το όνειρο για θετικό αποτέλεσμα! Ο Ισκο πήρε τη μπάλα και με σουτάρα έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-2. Με εννέα γκολ και πέντε ασίστ στη σεζόν, ο 24χρονος έχει... πάθει Κριστιάνο!

Ρεάλ: Κασίγια, Ράμος, Κοεντράο (57' Μαρσέλο), Ντανίλο, Νάτσο, Χάμες, Ισκο, Κόβατσιτς (89' Καζεμίρο), Ασένσιο, Μοράτα, Βάθκεθ (71' Μαριάνο)

Спортинг - Реал Мадрид 2:3. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 32 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα