Το… φαινόμενο Σόουζα

Το… φαινόμενο Σόουζα

Το… φαινόμενο Σόουζα

bet365

Όταν ο Άρης αποφάσισε να αποκτήσει τον Ούγκο Σόουζα εκφράστηκαν αμφιβολίες για την ορθότητα της επιλογής αλλά ο Πορτογάλος κατάφερε να διαλύσει τα όποια σύννεφα αμφισβήτησης και να εξελιχθεί σε αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Γενάρη περιλάμβανε την απόκτηση δύο στόπερ διότι ήταν εμφανές το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα στο κέντρο της άμυνας. Η συμφωνία με τον Στάθη Ταυλαρίδη ήταν δεδομένη, όπως δεδομένο ήταν επίσης ότι η δεύτερη επιλογή θα γινόταν από την ξένη αγορά.

Μεταξύ των προτάσεων που είχαν φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν κι αυτή του Ούγκο Σόουζα. Τότε ο Νίκος Αναστόπουλος είχε εισηγηθεί την έλευση του παίκτη στη Θεσσαλονίκη, στην πραγματικότητα όμως ήθελε να διαπιστώσει αν ο Πορτογάλος είχε τα στοιχεία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Μία προπόνηση ήταν αρκετή για να τον πείσει. Ως εκ τούτου, δεν έδωσε μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι ο Σόουζα υστερούσε σε αριθμό επίσημων αγώνων στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς. Συν τοις άλλοις, διαπίστωσε ότι ο Πορτογάλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρεις θέσεις καθώς έχει την ικανότητα να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και υπό προϋποθέσεις στη θέση του αριστερού μπακ.

Αυτή η απόφαση αποδείχθηκε εξαιρετική καθώς ο Σόουζα εξελίχθηκε στην καλύτερη φετινή επιλογή του Άρη και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πορτογάλος μετρά δώδεκα συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1080 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα το πλαίσιο της συμφωνίας δίνει το δικαίωμα στον Άρη να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό του και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς το συμβόλαιο που υπέγραψε λήγει το καλοκαίρι του 2018.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα