Ο Βράνιες χαλάει την εικόνα της ΑΕΚ!

Δήμος Μπουλούκος Δήμος Μπουλούκος
Ο Βράνιες χαλάει την εικόνα της ΑΕΚ!

bet365

Ο Βράνιες συνεχίζει να «κράζει» τον Σεμπά και ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για την καζούρα του, που ξεπερνά κάθε έννοια fair play και αλλοιώνει το ποδοσφαιρικό dna της ΑΕΚ!

O Όγκνιεν Βράνιες χτύπησε για πρώτη φορά μετά τον ημιτελικό του Καραϊσκάκη, όταν μέσω instagram προσπάθησε να πικάρει τον εξτρέμ του Ολυμπιακού. Λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε ξανά, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας ένα story με... πατέρα και γιο!

Από τον 27χρονο Βράνιες που εγκλιματίστηκε γρήγορα στην Ελλάδα και κατάλαβε ότι το οπαδιλίκι γενικώς «πουλάει», δεν περίμενα κάτι περισσότερο. 'Εννοιες όπως «η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή», ίσως να είναι δύσκολες για τον ίδιο, που με τη νεανική του ορμή και τη διάθεση του να ξεχωρίσει στην ΑΕΚ, τον οδήγησαν στη λογική της πλάκας και της καζούρας.

Ωστόσο, η καζούρα είναι απαραίτητη, ίσως και αναγκαία στον οπαδό σε εποχές μάλιστα δύσκολες, αλλά όχι σε έναν παίκτη. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους, αποθεώνονται όταν την κάνουν καλά, αλλά επ' ουδενί, δεν μπορούν να λειτουργούν με οπαδική λογική, κράζοντας τους αντιπάλους.

Μπορεί να είναι της μόδας το Survivor, μπορεί το φιλοθεάμον κοινό να αρέσκεται στις κόντρες και τις συγκρούσεις, αλλά η αντιπαλότητα πρέπει να μένει μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων. Στο κάτω-κάτω της γραφής, εκεί φαίνεται ο καλύτερος, εκεί αναγνωρίζεται η δύναμη του και η αξία του, εκεί καταγράφονται οι πρωταθλητές και οι τίτλοι.

Τα social media και ειδικά το... κράξιμο μέσω αυτών, προσφέρονται για τον κάθε οπαδό που πάει στο γήπεδο να ξεσπάσει ή που δεν πάει, αλλά βρήκε πεδίο να νιώσει ανώτερος. Τα social media δεν είναι για να κράζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ούτε για να κάνουν τη πλάκα τους.

Εκεί μάλιστα είναι μεγάλη ευθύνη της ΑΕΚ που δεν φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τον «μαζέψει». Ειδικά τον Βράνιες που και στο παρελθόν έχει προβεί σε ανάλογες πρακτικές!

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ότι είναι σωματείο, που πάνω από όλα σέβεται τον αντίπαλο. Στο dna της είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας, το ευ αγωνίζεσθαι, η αναγνώριση της αξίας του κάθε ανθρώπου. Καλώς ή κακώς, ο Βράνιες με την κακώς εννοούμενη καζούρα του, το μόνο που πετυχαίνει είναι να αψηφίσει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ!

Και αυτό είναι πρόβλημα της ίδιας της ομάδας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος