Επεισόδια και εισβολή στο Λυών! (vids&pics)

Gazzetta team
Επεισόδια και εισβολή στο Λυών! (vids&pics)

bet365

Τραγικές καταστάσεις στη Γαλλία με οπαδούς να δέχονται φωτοβολίες και να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο του Parc Olympique Lyonnais. Η Λυών ανακοίνωσε πως ηρέμησαν όλα και θα ξεκινήσει το ματς.

Τραγικές κατάστασεις στον αγωνιστικό χώρο του Parc Olympique Lyonnais, λίγες ημέρες μόνο μετά την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ. Οι οπαδοί της Λυών δέχθηκαν επίθεση με δεκάδες φωτοβολίδες και καπνογόνα από αυτούς της Μπεσίκτας με συνέπεια να βρουν... καταφύγιο στο χορτάρι. Ολα αυτά συνέβησαν μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο. Εκατοντάδες οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να τρέχουν τρομοκρατημένοι στα αποδυτήρια. Ο πρόεδρος της Λυών, Ολάς μαζί με αυτόν της Μπεσίκτας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, με τον Γάλλο να παίρνει το μικρόφωνο και να καλεί τον κόσμο να επιστρέψει στις εξέδρες.


Περίπου 15 λεπτά μετά επισήμως η Λυών ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το παιχνίδι. Βέβαια εκατοντάδες οπαδοί βγήκαν από τις εξέδρες και δεν επιστρέφουν, όπως μεταδίδουν γαλλικά sites.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα