Τα δεδομένα των πάγκων

Γιώργος Ντυμένος
Τα δεδομένα των πάγκων

bet365

Οι «μικρομεσαίοι» της Σούπερ Λιγκ «τρέχουν» σταδιακά τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις πιθανότητες να αλλάξουν ή όχι προπονητή την επόμενη χρονιά

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του και σταδιακά αρχίζει να «τρέχει» ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των ομάδων για την επόμενη σεζόν. Το πρώτο που θα ξεκαθαρίσει σε όλες είναι το ζήτημα των πάγκων, καθώς «πρέπει» να ξέρεις ποιον προπονητή έχεις, ώστε να αρχίσεις τις μεταγραφές, ανανεώσεις κτλ... Ας δούμε τα δεδομένα που ισχύουν για τις «μικρομεσαίες» ομάδες της κατηγορίας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για παραμονή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και πρόσφατα ο Νίκος Ζαμάνης εξέφρασε δημόσια την πεποίθησή του πως ο Σέρβος κόουτς θα συνεχίσει στην πλατεία. Αμεσα θα υπάρξει ένα σχετικό ραντεβού, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι υπέρ της ανανέωσης της συνεργασία τους. Ομως τίποτα δεν έχει «κλειδώσει».
Πιθανότητες παραμονής: 70%
ΞΑΝΘΗ
Πριν την έναρξη της σεζόν ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πει πως η τρέχουσα θα είναι η τελευταία του χρονιά στην Ξάνθη. Μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι που να το αναιρεί. Μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχέσεις του Ρουμάνου με την διοίκηση είναι τόσο καλές, που ο νεαρός κόουτς ενδέχεται να δώσει και το... δαχτυλίδι της διαδοχής.
Πιθανότητες παραμονής: 2%
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έγινε το καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών και ο Γιώργος Παράσχος θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στον πάγκο του Πλατανιά. Επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, δεν μπορεί κάποιος να το πει και επίσημα.
Πιθανότητες παραμονής: 99%
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Την Μεγάλη Πέμπτη έγινε το καθοριστικό ραντεβού του Σα Πίντο με την διοίκηση του Ατρόμητου. Φαίνεται πως απομένουν κάποια τυπικά ζητήματα, ώστε να επισημοποιηθεί η παραμονή του Πορτογάλου. Επί της ουσίας λογίζεται πως ο τεχνικός του Ατρόμητου και την επόμενη σεζόν.
Πιθανότητες παραμονής: 97%
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Ο Γιάννης Πετράκης έχει συνδέσει το όνομά του με την «αναγέννηση» του ΠΑΣ και υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αλλά μέχρι να γίνει το καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών, δεν υπάρχει κάτι το ουσιαστικό.
Πιθανότητες παραμονής: 70%
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Οταν προσλήφθηκε ο Μάκης Χάβος, η συμφωνία των δύο πλευρών αφορούσε και την επόμενη σεζόν. Οπότε ενδέχεται να μην υπάρξει καν επίσημη ανακοίνωση για την παραμονή του.
Πιθανότητες παραμονής: 100%
ΚΕΡΚΥΡΑ
Ο πάγκος είναι «κενός» και επί του παρόντος χρέη υπηρεσιακού τεχνικού εκτελεί ο Κώστας Χριστοφοράκης. Για την επόμενη σεζόν «ακούγονται» πολλά ονόματα, όμως «μένουν» εκείνα του Σάκη Τσιώλη και του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Πιθανότητες παραμονής: -
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο Στάικος Βεργέτης επέστρεψε τον Μάρτιο, με σκοπό ο Αστέρας να «κλειδώσει» την παραμονή του. Οπως και ουσιαστικά έχει ήδη συμβεί. Ζήτημα αποχώρησής του από την ομάδα δεν τίθεται, όμως ίσως συνεχίσει στους Αρκάδες από άλλο πόστο και όχι στον πάγκο τους. Αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, όχι το αν θα βρίσκεται στην Τρίπολη την επόμενη σεζόν. Αυτό φαντάζει ως «σίγουρο».
Πιθανότητες παραμονής: 55%
ΗΡΑΚΛΗΣ
Στην προκειμένη περίπτωση συζητάμε για το αν ο Σάββας Παντελίδης θα είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο του Ηρακλή, εάν τελικά ο Γηραιός μείνει στην κατηγορία. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η απάντηση είναι αρνητική. Αν αλλάξουν τα δεδομένα, τίποτα δεν θα μπορεί να αποκλειστεί.
Πιθανότητες παραμονής: 0%
ΑΕΛ
Ο Αντρέ Πάους ανέλαβε την ΑΕΛ με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν, εφόσον οι «βυσσινί» μείνουν στην κατηγορία. Εάν συμβεί αυτό, το πιο πιθανό είναι ο Ολλανδός να συνεχίσει, αν και στον κάμπο αρέσκονται σε εκπλήξεις.
Πιθανότητες παραμονής: 90%
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Οι Βοιωτοί βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς αυτή τη στιγμή είναι με τον Δημήτρη Φαράντο να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Ετσι θα τελειώσουν τη σεζόν και ανάλογα με το αν θα επιτευχθεί ή όχι ο στόχος της παραμονής, θα υπάρξουν οι σχετικές εξελίξεις.
Πιθανότητες παραμονής: -
ΒΕΡΟΙΑ
Η «βασίλισσα» έχασε τη «μάχη» της παραμονής και το τοπίο αναφορικά με το μέλλον της είναι «θολό», τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Ο Ράτκο Ντόστανιτς φαντάζει δύσκολο να την ακολουθήσει στη Football League.
Πιθανότητες παραμονής: 5%

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα