Δεν έχει αντίπαλο ο Σεμπά στις ασίστ

Gazzetta team
Δεν έχει αντίπαλο ο Σεμπά στις ασίστ

bet365

Μόνο με θαύμα θα χάσει την πρώτη θέση στις ασίστ ο Σεμπά, με τον Βραζιλιάνο να είναι ο μοναδικός στο πρωτάθλημα με διψήφιο αριθμό.

Δεν λέμε καλό και άγιο το γκολ, αλλά αν δεν προέλθει από ατομική προσπάθεια, κάποιος θα πρέπει να δώσει μια ασίστ. Αυτός ο κάποιος είναι τρομερά χρήσιμος για κάθε ομάδα, καθώς οι τελικές πάσες είναι αυτές που τόσο λείπουν στο ποδόσφαιρό μας και όποιος μπορεί να τις κάνει είναι απαραίτητος. Στο φετινό πρωτάθλημα αυτός που κάνει την διαφορά στην συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία είναι ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού έχει φτάσει τις 10 με αυτή που έδωσε στο ματς με τον Λεβαδειακό και εκτός του ότι προπορεύεται στην σχετική λίστα όντας και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά, είναι και ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό. Πίσω του με τέσσερις λιγότερες (6) είναι ο Σοτζέι Μασούντ, αλλά μόνο με θαύμα ο Ιρανός του Πανιωνίου θα φτάσει τον Σεμπά.

Στην συνέχεια ακολουθούν όχι ένας και δύο αλλά επτά παίκτες με 5 ασίστ (Φορτούνης, Φάρλεϊ, Τριάδης, Φιγκέιρας, Μπίσεσβαρ, Μάνταλος και Λεοζίνιο), ενώ την δεκάδα συμπληρώνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έχει 4. Ουσιαστικά αυτό που κρίνεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές είναι μόνο οι θέσεις από την 2η και κάτω.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα στις ασίστ έχει ως εξής

1. Σεμπά 10

2. Σοτζέι Μασούντ 6

3. Κώστας Φορτούνης 5

4. Βιέιρα Ρόσα Φάρλεϊ 5

5. Παναγιώτης Τριάδης 5

6. Ντιόγκο Φιγκέιρας 5

7. Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

8. Πέτρος Μάνταλος

9. Λεοζίνιο 5

10. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος 4.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα