Παναιγιάλειος-Άρης 0-1

Gazzetta team
Παναιγιάλειος-Άρης 0-1

bet365

Με το γκολ του Καπνίδη ο Άρης επικράτησε 1-0 στο Αίγιο του Παναιγιαλείου και θα κάνει καλό Πάσχα! Οι «κίτρινοι» όσο κερδίζουν ελπίζουν να... πιάσουν την Λαμία στο κόλπο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα!
Στη μπάλα μετράει η ουσία. Ο Αρης δεν ήταν καλύτερος του Παναιγιάλειου, αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Καπνίδη που δικαίωσε τον Κωστένογλου ο οποίος τον έριξε στην ανάπαυλα στο ματς. Οι «κίτρινοι» κρατούσαν μπάλα, ευτύχησαν να έχουν τον Διούδη σε καλή ημέρα και πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, οι οποίοι τους έφεραν στο «-6» από την 2η Λαμία.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν ότι μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Διούδη. Οι παίκτες του Κωστένογλου είχαν ελαφρώς περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή. Ό,τι προσπάθησαν να κάνουν οι «κίτρινοι» ήταν από τα πόδια του Μπούρμπου, αλλά σε δύο περιπτώσεις οι σέντρες του δεν βρήκαν ποτέ αποδέκτη, ενώ στο 34' ένα σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ. Από την άλλη, οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, δημιούργησαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τους Τσιλιγκίρη και Σκαρτσίλα να είναι οι πιο κινητικοί παίκτες. Στο 12' μάλιστα, από τα πόδια του Τσιλιγκίρη εκτελέστηκε ένα κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Μπούζα, ο οποίος έξω από την περιοχή είδε τον Διούδη να αποκρούει το πολύ δυνατό του σουτ. Η επόμενη καλή στιγμή για τον Παναιγιάλειο ήρθε στο 33΄αλλά ο η κεφαλιά του Κρητικού από δεξιά κατέληξε στον Διούδη που είχε κλείσει καλά η γωνία του. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε χωρίς να έχουν προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο οι δυο ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι ότι είδαμε συνολικά τρεις τελικές!
Στο δεύτερο μισό τα δεδομένα της αναμέτρησης άλλαξαν σχετικά νωρίς, μόλις στο 53' όταν ο Καπνίδης, η «χρυσή αλλαγή» του Κωστένογλου, με ωραίο «τελείωμα» ύστερα από εξόδου καλή μεταβίβαση του Μπούρμπου, άνοιξε το σκορ. Αυτό το γκολ «έλυσε» τα πόδια των φιλοξενουμένων που πλέον κλήθηκαν να διαχειριστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, την στιγμή που οι Αιγιώτες «γύρισαν» το σύστημα σε 4-4-2. Οι «κίτρινοι» κράτησαν μπάλα, δεν είχαν τη «μεγάλη» στιγμή όμως και δεν απειλήθηκαν πλην της φάσης του 67', όταν ο Διούδης είπε «όχι» στο σουτ του Τσιλιγγίρη μέσα από τη περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου οι δύο ομάδες άλλαξαν συστήματα (ο Παναιγιάλειος το «γύρισε» σε 4-4-2 και ο Αρης σε 4-3-3), όμως το σκορ δεν άλλαξε. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» και ένα δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του Καπνίδη πέρασε λίγο άουτ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (70' Βουτσιώτης), Τρίγκας (56' Ξομπλιός), Μωυσίδης (87'), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.
ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβα, Πίτου, Τάτος (64' Νέτο), Ντούνης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (46' Καπνίδης).
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα