Σε... λευκή σελίδα

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Σε... λευκή σελίδα

bet365

Δεν έχουν σχέση τα προηγούμενα. Και πριν από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, προηγείται η...εικόνα. Γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Η Μπεέρ Σεβά με την Αρούκα το καλοκαίρι. Η Οσμανλί με τη Μπεσίκτας και ανάμεσα τους ο Ατρόμητος, από τον Φλεβάρη και έπειτα. Πέντε «ζευγάρια» αναμετρήσεων που αν μη τι άλλο φρόντισαν να εκπαιδεύσουν μια χαρά τον φετινό Ολυμπιακό στην διαδικασία που επανέρχεται απόψε στο προσκήνιο, με φόντο το νταμπλ.

Στα ιδιαίτερα δωμάτια των διπλών «ματς» για μια πρόκριση. Μιας κατάστασης 180΄και βάλε λεπτών που απαιτεί ψυχραιμία, υπομονή και κυρίως διαφορετική προσέγγιση από όλα τα υπόλοιπα.

Το ξέρουν καλά το σενάριο οι Ερυθρόλευκοι. Το έμαθαν καλά στην διαδρομή αυτής της ατελείωτης σεζόν. Σίγουρα καλύτερα από την ΑΕΚ. Και αυτό το μικρό πλεονέκτημα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην οικονομία των ημιτελικών. Πόσο μάλλον αν επιβεβαιωθεί η αίσθηση, ότι αυτή η σειρά που ξεκινά στο Φάληρο, είναι από τις πιο αμφίρροπες των τελευταίων χρόνων. Αν παίξουν ρόλο… λεπτομέρειες.

Από τα πέντε νοκ άουτ που προλογίσαμε οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού -σε ενενηντάλεπτο- δεν κέρδισαν ούτε ένα εντός έδρας. Παρά ταύτα πήραν τρεις προκρίσεις, διότι νίκησαν εκτός. Και στα υπόλοιπα; Με τη Μπεέρ Σεβά αποκλείστηκαν στο γκολ, και στην Πόλη έδωσαν πολύ μεγαλύτερη μάχη από ότι επιτρέπει στις… αναμνήσεις εκείνο το τελικό 4-1.

Δεν είναι λοιπόν και τόσο οριακό το αποψινό. Μια νίκη χωρίς παθητικό, υποθήκη πρόκρισης. Μια νίκη γενικώς μια χαρά αποτέλεσμα. Ακόμη και το μίνιμουμ του μην δεχθείς γκολ όμως, μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εφόδιο για τη ρεβάνς. Πριν από αυτά όμως σημασία έχει η εικόνα. Η απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός ξαναβρίσκει τον βηματισμό του, έπειτα από το τελευταίο ανακάτεμα της τράπουλας. Εκείνο που εμφάνισε ως άσσο στον πάγκο τον Τάκη Λεμονή.

Κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες, δουλεύει ο Έλληνας τεχνικός. Και είναι αλήθεια ότι και πρόσωπα άλλαξε και σίγουρα έχει προσπαθήσει να δώσει στην ομάδα του κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά. Άλλο όμως να παίζεις με τον Πλατανιά και την Κέρκυρα και άλλο με την ΑΕΚ. Έστω και αν οι Κιτρινόμαυροι στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο Φάληρο, δέχθηκαν συνολικά επτά γκολ και άφησαν… δύο προπονητές (Δέλλας, Κετσπάγια).

Καμία σχέση εκείνα τα ματς με το αποψινό. Όπως καμία σχέση οι τρεις σερί ήττες του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, με τους Κιτρινόμαυρους. Λευκή σελίδα ξεκινούν οι ημιτελικοί. Και τα υπόλοιπα στο… χορτάρι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής