Αποκαταστάθηκε η τάξη!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Αποκαταστάθηκε η τάξη!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τον Παναθηναϊκό που «πάτησε» αλλά δεν διέλυσε τον ΠΑΟΚ, την δικαίωση Ουζουνίδη, το ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό και τον επαναληπτικό στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός έπιασε κοροϊδο τον ΠΑΟΚ! Έβαλε τα δεύτερα στην Τούμπα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο «δικέφαλος»... παραμυθιάστηκε από την εικόνα και το τελικό 3-0 και δεν πήρε το ξεκάθαρο μάθημα από το ματς της Κυριακής. Ποιο ήταν αυτό; Το γράφαμε σε τούτη την γωνιά. Δεν ήθελε, εξάλλου, και ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε καμία σφαίρα που θα δείχνει το μέλλον. «Την Μεγάλη Τετάρτη θα είναι αλλιώς»! Και ήταν...

Το «τριφύλλι»... πάτησε τον «δικέφαλο», έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και έβγαλε τόση ενέργεια που ο ΠΑΟΚ φαινόταν σαν μικρή ομάδα στο χορτάρι της Λεωφόρου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος για το μεγάλο σε έκταση rotation στο ματς της Θεσσαλονίκης, παρουσίασε μία ομάδα με ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις φυσικές δυνάμεις και αυτό φάνηξε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρομο, όταν όλες οι δεύτερες μπάλες ήταν «πράσινες», όταν όλες οι προσωπικές μονομαχίες ήταν «πράσινες», όταν το γήπεδο είχε μεγάλη... κατηφόρα για τον φιλοξενούμενο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Παναθηναϊκός με εξαίρεση ένα προβληματικό δεκάλεπτο από την πίεση ψηλά του ΠΑΟΚ(10'-19'), ήταν εξαιρετικός στους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού με εξαίρεση την αξιοποίηση των προϋποθέσεων στο επιθετικό τρίτο και στους χώρους που άφηνε ο ΠΑΟΚ. Η οξυδέρκεια του Μπεργκ και η σούπερ τεχνική κεφαλιά του Μολέδο(στέλνει την μπάλα εκεί που δεν πιάνεται) τον έβαλαν μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσε να βγάλει και άλλες «καθαρές» φάσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος. Ο Παναθηναϊκός έκανε πάρτι από τα άκρα(τεράστιο ματς ο Χουλτ και ο Κουλιμπαλί), ο Γλύκος κρατούσε όρθια την ομάδα του(απίθανη απόκρουση στο σουτ του Μπεργκ) αλλά φαινόταν πως το 2-0 ήταν θέμα χρόνου. Τόσο καθαρή ήταν η ανωτερότητα του «τριφυλλιού» παρά την εκνευριστική έλλειψη σωστής τελικής πάσας.

Ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Λέτο και ο Αργεντινός έκανε και πάλι την δουλειά! Ο Μπεργκ απέδειξε ξανά γιατί θεωρείται κορυφαίος στράικερ, ακόμη και όταν δεν «ματώνει» το πλεκτό. Δεν τελείωσε την φάση μόνος του, το... σέρβισε τον τρελό «Σέμπα» και 2-0! Απονομή δικαιοσύνης στο 83', αποκατάσταση της τάξης!

Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού πήρε καθαρό σκορ πρόκρισης, το 2-0 στέλνει με το ένα πόδι τους «πράσινους» στον μεγάλο τελικό αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πότέ δεν τελειώνει από το πρώτο παιχνίδι. Απόψε στην «καυτή» και όπως πρέπει Λεωφόρο, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα, απέδειξε γιατί ήταν και είναι το φαβορί αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα με την σοβαρότητα που πρέπει και στην ρεβάνς της Τούμπας στο τέλος του μήνα θα πρέπει να είναι το ίδιο σοβαρός και αποτελεσματικός για να «κλείσει» θέση στο ΟΑΚΑ!

Ατομική αξιολόγηση: Βλαχοδήμος 7, Χουλτ 8, Κουλιμπαλί 8, Μολέδο 9, Κουτρουμπής 8, Ζέκα 8, Κουρμπέλης 8, Εμποκού 5, Βιγιαφάνιες 7, Μπεργκ 8, Κλωναρίδης 5, Λέτο 7, Μολίνς 6, Ρέις(-)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.