Διπλό με Βουό για ΟΦΗ

Gazzetta team
Διπλό με Βουό για ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού για την 26η αγωνιστική της Football League, παραμένοντας ζωντανός στη μάχη της ανόδου.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πέτυχε γκολ στο 3' με τον Βουό, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό. Ο Μάνος εκτέλεσε φαόυλ, βρίσκοντας το Βουό, που με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο επόμενο εικοσάλεπτο ο Πανσερραικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρει κάτι αξιόλογο. Προς το τέλος του ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είχε τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Μάνο, που δεν κατόρθωσε να βρει στόχο.

Ατλέτικο Μ. – Λέστερ με επιστροφή, αν ο Γκριεζμάν ανοίξει το σκορ (21+).

Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους είχαν αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με κύριους εκφραστές τους Μπόατενγκ και Βουό. Ο τελευταίος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 82', που πλάσαρε το Ρίστιτς, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά. Ο Πανσερραϊκός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 86', αλλά ο Στρέζος απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τσελεπίδη. Στην τελευταία καλή ευκαιρία του ματς ο Βουό απέτυχε να νικήσει από κοντά το Ρίστιτς.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Βοσκόπουλος (Παπατζίκος 46'), Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας (Τσούτσης 60'), Πόζογλου (Κάκο 66'), Ρούτσης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Γκούρτσας, Γαβρηιλίδης
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης (λ. τρ. Κώτσιος 25', Παντίδος, Μητρόπουλος, Χαντί, Νάστος, Μάνος (Μπόατενγκ 63'), Πάγκαλος (Όγκμποε 90'), Βουό

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα