Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 0-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 0-1 (vid)

bet365

Πέρασε και από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα η Λαμία με 0-1 και πλέον είναι ξεκάθαρο πως αρχίζει να... γλυκοκοιτάζει για τα καλά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τα κατάφερε και στον Εύοσμο η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας, πέρασε από την έδρα του Αγροτικού με 0-1 και συνέχισε να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου!

Οι γηπεδούχοι, ήταν κάπως καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έδειξαν να ελέγχουν την αναμέτρηση. Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία δεν υπήρξε, με την Λαμία να ισορροπεί το ματς και να απειλεί στο 35' με τον Αυγενικού, αλλά και στο 39' με τον Ντουρμισάι. Τελικά το πρώτο μέρος έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και η επιθυμία της Λαμίας να πιέσει ώστε να βρει το γκολ που έψαχνε... Έτσι, στο 59' μετά από μονομαχία του Πάτο με τον Πεταυράκη ο δεύτερος χτύπησε με τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα να μην βγάζουν την μπάλα εκτός και τους ποδοσφαιριστές να πιάνονται στα χέρια. Τελικά και αφού τα πράγματα ηρέμησαν, στο 64' η Λαμία απείλησε με φάουλ του Αυγενικού. Το γκολ όμως ήρθε λίγα λεπτά αργότερα...

Συγκεκριμένα, στο 72' ο Αυγενικού εκτέλεσε φάουλ και ο Ρότσα αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας του Αγροτικού με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Αυτό το γκολ ήταν υπέρ αρκετό για τους φιλοξενούμενους, που είδαν να μην αλλάζει κάτι μέχρι τέλους και πανηγύρισαν αυτό το μεγάλο διπλό...

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Γκότοβος, Κουκόλης (83' Βαφέας), Τάι, Τριανταφυλλάκος (83' Πάλλας), Ουνγιαλίδης (78' Γκέσιος), Πάτο, Τεγούσης, Φιλίπε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννες): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μπλάζιτς (80' Κοτσώνης), Αυγενικού, Ρότσα, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (84' Καραγιάννης), Βάντερσον (66' Ματσούκας).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα