Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος έως το 2020!

Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος έως το 2020!

Γιώργος Τσακίρης
Ανανέωσε με ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος έως το 2020!

bet365

Από την πρώτη στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δώσει ξεκάθαρα την εντολή: Ανανεώστε τώρα! Αυτό έγινε επίσημα και ο Λαμπρόπουλος δήλωσε «με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη»!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου στεναχώρησε τους πάντες στην ΑΕΚ. Τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, όσο και γιατί η ομάδα θα τον στερηθεί σε μια κρίσιμη καμπή σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όμως ο ηγέτης της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρος. Έστειλε άμεσα στον παίκτη μήνυμα να γυρίσει δυνατός, ενώ παράλληλα έδωσε εντολή για άμεση ανανέωση συμβολαίου μαζί του. Μια κίνηση που έδειξε πως λειτουργεί η ΑΕΚ και σε ανθρώπινο επίπεδο. Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης τα λόγια έγιναν πράξη και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έγινε γνωστό ότι παραμένει Ενωσίτης ως το 2020!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λαμπρόπουλο για δύο χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο! Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας που εντάχθηκε σε αυτήν το καλοκαίρι του 2014, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του σήμερα στα γραφεία της ΑΕΚ», αναφέρεται στην ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ενώ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στο www.aekfc.gr:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου που χάρηκαν αυτή την ανανέωση πιο πολύ κι από εμένα. Είναι λογικό να με έχει αγγίξει συναισθηματικά αυτή η πρωτόγνωρη στήριξη στο πρόσωπό μου και θα το ανταποδώσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα