Δεν παίζει με Ρεάλ ο Νεϊμάρ

Γιώργος Καραμάνος
Δεν παίζει με Ρεάλ ο Νεϊμάρ

bet365

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και δεν θα αγωνιστεί στο Clasico την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ηταν μάλλον αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε από την La Liga. Ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε όχι με μία αγωνιστική, αλλά με τρεις και η συνέπεια της ανοησίας του είναι να απουσιάσει από το ντέρμπι με την Ρεάλ την μεθεπόμενη αγωνιστική. Αυτό προήλθε από την αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες στην ήττα του Σαββάτο από την Μάλαγα.

Η αποβολή μόνη της θα σήμαινε μία αγωνιστική και έτσι θα έχανε μόνο την Σοσιεδάδ το Μεγάλο Σάββατο στο «Καμπ Νόου». Ωστόσο, υπάρχει ένα δεδικασμένο και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και την Μπαρτσελόνα.

Εχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν στον Σοφιάν Φεγκουλί, τον Κάρλο Αντσελότι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πρόκειται για δύο αγωνιστικές έξτρα ποινής για ειρωνικά χειροκροτήματα στον διαιτητή μετά την αποβολή. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό λοιπόν, ο Νεϊμάρ δεν θα παίξει την Κυριακή 23 Απριλίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο Clasico και έπειτα με την Οσασούνα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα