Ο Λημνιός πήγε στην Τούμπα (pic)

Ο Λημνιός πήγε στην Τούμπα (pic)

bet365

Το… μυστηριώδες «τιτίβισμα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, που αφορά την παρουσία του Δημήτρη Λημνιού το βράδυ της Μ. Δευτέρας (10/4) στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Λημνιός βρίσκεται από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στη Θεσσαλονίκη και πριν από λίγο πέρασε το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «Δικέφαλο». Από τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανακοινωθεί, για τυπικούς λόγους, επίσημα η απόκτηση του πριν το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που μπορεί να γίνει, μόλις ολοκληρωθούν τα τυπικά της μεταγραφής ,είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 18χρονο μέσο του Ατρομήτου

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Πάντως σήμερα ασπρόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε για την παρουσία του 18χρονου, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, κάνοντας λόγο «για ένα νέο παιδί στην πόλη…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα