Ανέλαβε τη Γρανάδα ο Τόνι Άνταμς!

Ανέλαβε τη Γρανάδα ο Τόνι Άνταμς!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανέλαβε τη Γρανάδα ο Τόνι Άνταμς!

bet365

Έξι χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά, ο Τόνι Άνταμς θα βρεθεί και πάλι σε πάγκο ομάδας! Η Γρανάδα του εμπιστεύθηκε το «τιμόνι», μέχρι το φινάλε της σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Λούκας Αλκαράθ!

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση απέναντι στη Βαλένθια και η νέα ήττα για τη Γρανάδα, το μεσημέρι της Κυριακής, την άφησε στο -7 από τις θέσεις της σωτηρίας.

Ο κόσμος έχει αρχίσει ν' αντιδρά πλέον έντονα στην αδυναμία των παικτών να κάνουν κάτι για να κρατήσουν τον σύλλογο στη La Liga, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να πάρει την απόφαση ν' απομακρύνει τον Αλκαράθ και στη θέση του να προσλάβει μέχρι το φινάλε της σεζόν, τον Τόνι Άνταμς!

Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ με επιστροφή, αν ο Οζίλ ανοίξει το σκορ (21+).

Ο άλλοτε αμυντικός της Άρσεναλ, τελευταία φορά που βρέθηκε ως προπονητής σε πάγκο ποδοσφαιρικού συνόλου ήταν το 2011 στη Γκαμπάλα, της οποίας μετέπειτα αποτέλεσε και τεχνικός διευθυντής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα