Υπόθεση πλέι οφ: Ουσιαστικά... τελείωσαν όλα

Γιώργος Ντυμένος
Υπόθεση πλέι οφ: Ουσιαστικά... τελείωσαν όλα

bet365

Η ισοπαλία της Ξάνθης «απλούστευσε» τα πράγματα στα πλέι οφ, όπου οι Θρακιώτες αναζητούν πλέον δύο... σενάρια που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας για να μπουν στη πεντάδα
Μόνο αν «αυτοκτονήσει» η ΑΕΚ θα «σπάσει» η τωρινή τετράδα των πλέι οφ, καθώς η ισοπαλία της Ξάνθης στην Τρίπολη την έφερε στο «+4» από εκείνη, που ουσιαστικά είναι «+5» καθώς υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των δύο ομάδων. Τι πρέπει να συμβεί για να μείνουν εκτός οι «κιτρινόμαυροι»; Να πάρουν μέχρι έναν βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους και παράλληλα η ομάδα του Λουτσέσκου να κάνει το απόλυτο (2χ2). Σενάριο που αγγίζει, κακά τα ψέμματα, τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Υπάρχει και το ακόμη πιο...ακραίο σενάριο του να υπάρξει είτε διπλή ισοβαθμία της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού στους 51 ή τριπλής με την ΑΕΚ, οπότε το «τριφύλλι» μένει εκτός πεντάδας. Κάτι που επίσης αγγίζει τα όρια της.. επιστημονικής φαντασίας. Αντίθετα ΠΑΟΚ και Πανιώνιος είναι από σήμερα και μαθηματικά στα πλέι οφ.
Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ
ΠΑΟΚ (55)
Πλατανιάς*
Κέρκυρα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (52)
Κέρκυρα*
Λεβαδειακός
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (51)
Ατρόμητος
ΑΕΛ
ΑΕΚ (49)
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα*
ΞΑΝΘΗ (45)
ΑΕΛ*
Βέροια
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα