Γρανάδα – Βαλένθια 1-3

Κώστας Ζάλιαρης
Γρανάδα – Βαλένθια 1-3

bet365

Ηλιόλουστο μεσημέρι Κυριακής και... ευχάριστη βόλτα για τη Βαλένθια στο «Νουέβο Λος Κάρμενες», με την ομάδα του Βόρο να φτάνει εύκολα στο τελικό 3-1.

Ο Σιμόνε Τζάτζα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τις «νυχτερίδες» στο ματς της 31ης αγωνιστικής της La Liga, αφού πέτυχε δύο γκολ και είχε ευκαιρίες για το χατ-τρικ, το οποίο όμως του έμεινε... απωθημένο.

Ο Ιταλός φορ στο 19' με καταπληκτική κίνηση για να βρεθεί μπροστά από τον αντίπαλό του στη σέντρα που του έγινε από δεξιά άνοιξε το σκορ, για να κάνει και το 2-0 μόλις δύο λεπτά αργότερα, όντας ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι για να σκοράρει με προβολή.

Σούπερ Λιγκ, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, ώρα 19:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στο 31' ορθά δεν μέτρησε γκολ με κεφαλιά του Σάντι Μίνα για οφσάιντ, όμως, ο Ισπανός χρίστηκε εν τέλει σκόρερ στο 55' με ωραία κίνηση και μονόκοματο σουτ εντός περιοχής για το 3-0.

Έπειτα από το προβάδισμα αυτό, η Βαλένθια κατέβασε ταχύτητα, άφησε χώρους στη Γρανάδα, αυτή πήρε μέτρα, έπαιξε ποδόσφαιρο, μείωσε με τον Πόνσε στο 65', αλλά αυτό ήταν όλο...

Αποδοκιμασίες κατά διαστήματα προς τον Λούκας Αλκαράθ και τους ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που έδειξαν ότι δεν είχαν τρόπο να κοντράρουν τη Βαλένθια και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι την ύστατη στιγμή την παραμονή στην κατηγορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα