Παντελίδης: «Δεν θα πεθάνουμε»

Παντελίδης: «Δεν θα πεθάνουμε»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Δεν θα πεθάνουμε»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για τη μάχη της παραμονής, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Παντελίδης, ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα Real News: «Όπως συνηθίζω να λέω και στους παίκτες μου, να μας σκοτώσουν μπορεί, να πεθάνουμε όχι. Είμαστε αποφασισμένοι για όλα και έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Το παιχνίδι σήμερα είναι δύσκολο, ο ΠΑΣ είναι σκληροτράχηλη ομάδα, ιδίως στην έδρα του, συνεπώς θα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Ελπίζω στο καλύτερο, πάντα το ελπίζω»,

Για το στήριγμα που έχει η ομάδα: «Οι οπαδοί μας. Η μεγάλη δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Μας δίνει επιπλέον κίνητρο για να παλέψουμε ακόμη πιο σκληρά...».

Για την αδειοδότηση: «Ακούω πως γίνονται προσπάθειες, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος γι΄ αυτό, η δουλειά μου είναι άλλη. Με νοιάζει να σώσουμε τον Ηρακλή στο γήπεδο... Η φανέλα της ομάδα μας είναι βαριά και πρέπει να φανούμε αντάξιοι της ιστορία της».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21+).

Για τους βαθμούς που χρειάζεται ο Ηρακλής: «Ασφάλεια θα νιώσουμε από τους 27 βαθμούς και μετά, αν και ίσως αρκέσουν οι 25. Θα δούμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα