Αταλάντα - Σασουόλο 1-1

Αταλάντα - Σασουόλο 1-1

bet365

Οι Μπεργκαμάσκι δεν κατάφεραν να νικήσουν την Σασουόλο (1-1) και έχασαν δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Μία εβδομάδα μετά το εντυπωσιακό 5-0 επί της Τζένοα στο Luigi Ferraris, η φόρα της Αταλάντα κόπηκε. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δέχθηκε το πρώτο εντός έδρας γκολ μετά από 524 λεπτά και είχε μόνο μία απάντηση σε αυτό, με συνέπεια να μείνει στο 1-1 με τους Νεροβέρντι και να χάσει την ευκαιρία να πατήσει, έστω με ματς περισσότερο, στην 4η θέση. Η Αταλάντα είναι 5η και θα παραμείνει εκεί ό,τι κι αν γίνει στα ματς της Κυριακής αλλά αυτή η γκέλα μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στο τέλος...

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Γκόμες αλλά στην πρώτη περίπτωση (7') η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στη δεύτερη (11') κατέληξε στο δοκάρι. Οι Μπεργκαμάσκι ήταν καλύτεροι αλλά το γκολ ήρθε από την Σασουόλο στο 36'. Ενα λεπτό μετά την αποχώρηση του Ντεφρέλ λόγω τραυματισμού, ο Πελεγκρίνι έκλεψε την μπάλα από τον Καλντάρα και τελείωσε όπως έπρεπε την φάση, κάνοντας το 0-1. Αυτό το σκορ, παρά την πίεση της Αταλάντα, παρέμενε μέχρι το 73', όταν ο Γκόμες εκτέλεσε φάουλ και ο Κριστάντε με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1).

Στο επόμενο λεπτό ο Γκράσι, πάλι έπειτα από νέα προσπάθεια του Γκόμες, είχε πολύ καλή ευκαιρία για το 2-1 αλλά ο Κονσίλι απέκρουσε και στο 78' οι Πετάνια και Καλντάρα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το δεύτερο γκολ ως το τέλος αλλά στο 89' ήταν η σειρά του Μουνιέρ να χάσει την ευκαιρία, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει.

 

SERIE A Τελευταία Νέα