Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 2-0

Μάλαγα - Μπαρτσελόνα 2-0

bet365

Η Μάλαγα του Μίτσελ έπαιξε στα ίσα την Μπαρτσελόνα, τη νίκησε 2-0 και την άφησε στο -3 με ματς περισσότερο από την Ρεάλ. Με δέκα από το 65’ οι Καταλανοί εξαιτίας της ανόητης κόκκινης του Νεϊμάρ.

Οι προϋποθέσεις ήταν εξαιρετικές για να περάσει ένα όμορφο βράδυ, όμως η ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν άνοιξε ποτέ το δώρο που της έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Blaugrana μπορούσαν να πιάσουν την Ρεάλ στην κορυφή, όμως δεν κατάφεραν να επιβληθούν στους ψυχωμένους και εξαιρετικά οργανωμένους από τον Μίτσελ, Ανδαλουσιάνους, και μετά την ήττα χρειάζονται πλέον ένα ‘θαύμα’ για να πανηγυρίσουν στο φινάλε. Από το 65’ οι Καταλανοί έπαιζαν με δέκα εξαιτίας της πρώτης και ανόητης αποβολής του Νεϊμάρ στην La Liga, ενώ η Μάλαγα, που ύστερα από 4 σερί ήττες με τον Μίτσελ έχει τώρα δύο σερί νίκες, κράτησε για δεύτερο ματς στο 2016-17 στο «μηδέν» την Μπαρτσελόνα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νωρίς την πρώτη τους καθαρή φάση στο ματς και στη συνέχεια δεν θα είχε τόσες πολλές τέτοιες. Στο 15’ ο Αλμπα έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Σουάρες όμως ο Ουρουγουανός παρά το καλό κοντρόλ νικήθηκε από τον Καμενί. Η Μάλαγα φαινόταν από τη αρχή ότι προσπαθεί να παίξει και όχι να καταστρέψει και ήταν επικίνδυνη, ενώ η Μπάρτσα είχε καλή στιγμή στο 22΄με το φάουλ του Μέσι που πέρασε έξω.

Η ομάδα του Μίτσελ πίεζε ψηλά για να μην αφήσει τους Καταλανούς να χτίσουν επιθέσεις, όμως στο 30’ θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ αν στη θέση του Αντρέ Γκόμες ήταν κάποιος άλλος αφού ο Πορτογάλος καθυστέρησε και πέταξε στα σκουπίδια τρομερή πάσα του Μέσι που ήταν πάρε-βάλε. Αντίθετα, δύο λεπτά αργότερα η Μάλαγα άνοιξε το σκορ, όταν ύστερα από μακρινή μπαλιά ο Σάντρο Ραμίρεθ έφυγε από τη γραμμή του κέντρου και νίκησε τον Τερ Στέγκεν για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουίς Ενρίκε έβαλε Ινιέστα και Σέρτζι Ρομπέρτο και έβγαλε Ματιέ και Ντένις Σουάρεθ, όμως η διάθεση της Μπαρτσελόνα να ανέβει ακόμα περισσότερο δεν φόβισε την Μάλαγα που πίεζε με πολλές δυνάμεις και ήταν φωτιά στην κόντρα. Ο Μέσι εκτέλεσε ένα ακόμα κακό φάουλ (51’) και είχε σουτ άουτ (56’) όμως οι Ανδαλουσιάνοι είχαν καλύτερη φάση στο 57’ όταν στην αντεπίθεση ο Σάντρο έβγαλε μόνο τον Ανιόρ, ο οποίος όμως σούταρε στην κίνηση ακριβώς πάνω στον Τερ Στέγκεν.

Στο 60’ ο Νεϊμάρ είχε σέντρα στο δοκάρι, στο 62’ ο Σουάρες θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη φάση αλλά άφησε την μπάλα και στο 64’ ο Βραζιλιάνος έκανε ψηλά την κεφαλιά. Το πλήγμα ήρθε στο 65’ όταν ο Νεϊμάρ, που στο πρώτο μέρος είδε κίτρινη επειδή… έδενε τα κορδόνια του κοντά στην μπάλα σε εκτέλεση φάουλ, πήρε σωστή δεύτερη για μαρκάρισμα σοτν Ντιέγο Γιορέντε. Ο Μίτσελ έβαλε άμεσα τον Πενιαράντα στον οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα κανονικό γκολ ως οφσάιντ, ενώ νέο λάθος υπήρξε όταν στο 78’ η Μπαρτσελόνα έπρεπε να πάρει πέναλτι και όχι φάουλ για την ανατροπή του Σέρτζι Ρομπέρτο από τον Τσάρλες.

Στο 89’ ο Σέρτζι Ρομπέρτο βρέθηκε μόνος από κοντά αλλά νικήθηκε από τον τρομερό, Καμενί, και ένα λεπτό αργότερα η Μάλαγα τελείωσε το ματς με γκολ στην κόντρα όταν στο ξέφωτο έφυγαν τρεις παίκτες, ο Φορνάλς γύρισε στον Γιόνι, που είχε μπει αλλαγή, και εκείνος με το αριστερό διαμόρφωσε το 2-0.

Μάλαγα (Μίτσελ): Καμενί, Ρίκα, Ντιέγο Γιορέντε, Λουίς Ερνάντεθ, Ροσάλες, Ρέθιο, Καμάτσο, Χουάν Κάρλος (83’ Γιόνι), Ανιόρ (67’ Πενιαράντα), Φορνάλς, Σάντρο Ραμίρεθ (77’ Τσάρλες).

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Ουμτιτί, Ματιέ (46’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Αλμπα, Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες (61’ Αλκάθερ), Ντένις Σουάρεθ (46’ Ινιέστα), Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα