Μπάγερν - Ντόρτμουντ 4-1

Μπάγερν - Ντόρτμουντ 4-1

bet365

Η Μπάγερν σκόρπισε με 4-1 την Ντόρτμουντ και εξαφάνισε και την παραμικρή αμφιβολία για το ποιος θα κατακτήσει την Bundesliga.

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και διέλυσε την Ντόρτμουντ μ 4-1 στην πορεία για τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, αφήνοντας τους Βεστφαλούς στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Τούχελ δοκίμασε ξανά διάφορα τρικ, έχοντας στο μυαλό και το ματς με την Μονακό, όμως δεν του βγήκε. Οι παίκτες του Αντσελότι μπήκαν δυνατά και μπορεί ο Ντεμπελέ (2’) να έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, όμως η Μπάγερν ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 4’, όταν έπειτα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, ο Ριμπερί με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0. Γκολ με το οποίο έπιασε τον Χένες στα 110. Πριν καλά-καλά καταλάβουν οι Βεστφαλοί τις τους χτύπησε ήρθε ο Λεβαντόφσκι να κάνει το 2-0 με φάουλ στο 10’!

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στη συνέχεια, καθώς κανένας δεν μπορούσε να σταματήσει τον Ρόμπεν και στο 20’ κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς, όταν ο Γκερέιρο με σουτάρα μείωσε σε 2-1! Η αντεπίθεση της Μπορούσια, όμως, δεν ήρθε ποτέ. Οι Βαυαροί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και τελείωσαν τα πάντα στο 49’, όταν ο Ρόμπεν με την κλασική του κίνηση έκανε το 3-1. Το τελειωτικό χτύπημα για την Ντόρτμουντ ήρθε σε μία φάση, που συνόψισε και το παιχνίδι της. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε τετ α τετ από τη μία πλευρά, με τον Μπόατενγκ να σώζει στη γραμμή, πριν ο Λεβαντόφσκι κερδίσει το πέναλτι από τον Μπούρκι στην άλλη άκρη. Σίγουρα αυστηρό, όμως ο Πολωνός δεν ενοχλήθηκε καθόλου και έκανε το τελικό 4-1 στο 68’! Αυτό ήταν το 30ό σερί παιχνίδι που η Μπάγερν δεν χάνει στο Μόναχο στην Bundesliga.

Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Ούλραϊχ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ (79’ Χούμελς), Μπόατενγκ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί (74’ Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι (72’ Κίμιχ)

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πάσλακ, Μπάρτρα, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Γκερέιρο (69’ Μερίνο), Κάστρο (46’ Ρόντε), Γκίντερ, Πούλισιτς, Ντεμπελέ (59’ Μορ), Ομπαμεγιάνγκ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα