Γιουβέντους - Κιέβο 2-0

Γιουβέντους - Κιέβο 2-0

bet365

Με φόρα από τα δύο γκολ στο San Paolo, ο Αργεντίνος έβαλε άλλα τόσα στην Κιέβο (2-0) και η Γιουβέντους (στο +9 με ματς περισσότερο) περιμένει την Μπαρτσελόνα.

Στη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, το θέμα συζήτησης γύρω από τους Μπιανκονέρι ήταν το γεγονός ότι ο Ιγουαΐν δεν είχε σκοράρει για πέντε σερί ματς. Αυτές οι συζητήσεις, τώρα, έλαβαν τέλος. Με ψυχολογία μετά τα δύο γκολ κόντρα στη Νάπολι, ο Αργεντίνος καθάρισε και στο ματς με την Κιέβο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περιμένει από αυτόν να είναι... scatenato και το βράδυ της Τρίτης στο πρώτο μεγάλο ραντεβού με την Μπαρτσελόνα. Στο +9 στη Serie A η Γιούβε, περιμένοντας τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το πρώτο 15λεπτο πέρασε χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο ματς, πέρα από την ευκολία με την οποία οι Μπιανκονέρι έκαναν λάθη. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε την πρώτη της φάση στο 17' με το σουτ του Κεντίρα που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σεκουλίν, ακολούθησε αυτό του Ντιμπάλα στο 19' που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κιέβο και τελικά το γκολ ήρθε στο 23': Ο Αργεντίνος μπήκε ωραία στην περιοχή από δεξιά και γύρισε για τον Ιγουαΐν, ο οποίος πλάσαρε στην άλλη γωνία (1-0). Θα περίμενε κανείς ότι η Γιουβέντους θα συνέχιζε με στόχο το δεύτερο γκολ για να καθαρίσει από νωρίς αλλά τελικά περιορίστηκε στο να έχει τον έλεγχο χωρίς να κουραστεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Βερονέζων.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, στο 48', οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί με το σουτ του Πελισιέ που απέκρουσε ο Μπουφόν και στη συνέχεια το ματς μεταφέρθηκε στην περιοχή τους. Οι Μπιανκονέρι πίεσαν αρκετά για το 2-0 αλλά δεν το έκαναν, έχοντας την καλύτερη φάση στο 61' με το γυριστό του Ιγουαΐν που έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Αλέγκρι άρχισε σιγά-σιγά τις αλλαγές, ο Ινγκλέζε είχε μια κεφαλιά άουτ στο 73' και στο επόμενο λεπτό οι Κεντίρα-Ντιμπάλα συνεργάστηκαν ωραία αλλά το σουτ του Αργεντίνου έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Ακόμη καλύτερη ήταν η ευκαιρία του 77, όταν ο Ντιμπάλα πέρασε για τον Ιγουαΐν αλλά αυτός, με κάποιο τρόπο, έχασε αυτό που δεν χάνεται, για να εξιλεωθεί τελικά στο 84': Ο Ντιμπάλα έκανε ό,τι ήθελε τους αμυντικούς, έδωσε στον Λιχτστάινερ και αυτός γύρισε για τον Pipita, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα αυτή την φορά (2-0).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (85' Ντάνι Αλβες), Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Μαρκίζιο, Κεντίρα, Κουαδράδο (66' Λεμινά), Ντιμπάλα, Στουράρο (72' Μπονούτσι), Ιγουαΐν.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σεκουλίν, Κατσιατόρε, Σπόλι, Σέζαρ, Γκόμπι (46' Ιτσκο), Χετεμάι (74' Ντε Γκουζμάν), Ραντοβάνοβιτς, Κάστρο, Μπίρσα, Μετζιορίνι (67' Ινγκλέζε), Πελισιέ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα