Όλα καλά με τον Λαμπρόπουλο

Όλα καλά με τον Λαμπρόπουλο

Γιώργος Τσακίρης
Όλα καλά με τον Λαμπρόπουλο

bet365

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Χωρίς να παρουσιαστεί κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά την Πέμπτη.

Αμέσως μετά, τόσο ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Παντελής Νικολάου όσο και ο Αλκης Καλλιακμάνη παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι, με τον πρώτο να τονίζει: «Όλα πήγαν καλά, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα απολυτως πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα επιστρέψει υγιής και δυνατός ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση».

Από την πρώτη στιγμή, όλη στην Ένωση στάθηκε στο πλευρό του, ενώ η ενημέρωση στο επίσημο σάιτ των «κιτρινόμαυρων», ολοκληρωνόταν με την ευχή να γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας, εύχεται στον Βασίλη Λαμπροπουλο ταχεία ανάρρωση προκειμένου δυνατός και πάλι να συνεχίσει να προσφέρει τις πολυτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας.

Βασίλη, σε περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας. Πιο δυνατό από ποτέ!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα