Με Λισγάρα και Μπαξεβανίδη
Αρχισε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην 6η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και ο Ρουμάνος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Μπαξεβανίδη και Λισγάρα οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λόγω τιμωρίας στο ματς με τον Παναιτωλικό.
Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).
Στα της προπόνησης αυτή ξεκίνησε με ανάλυση DVD και ακολούθησαν οι ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, νευρομυικό συντονισμό και passing game, ενώ στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
