Από τριάρα σε τριάρα η Βαλένθια (vids)

Gazzetta team
Από τριάρα σε τριάρα η Βαλένθια (vids)

bet365

Εγινε κι αυτό! Η Βαλένθια επικράτησε 3-2 της Θέλτα και για πρώτη φορά φέτος το Μεστάγια αποθέωσε και δεν αποδοκίμασε την ομάδα. Δεύτερη διαδοχική τριάρα.

Μετά την τριάρα στη Λα Κορούνια, η Βαλένθια πέτυχε τρία γκολ και στη Θέλτα επικρατώντας 3-2. Οι Νυχτερίδες πήραν εκδίκηση για τον αποκλεισμό από το κύπελλο, σφράγισαν την παραμονή τους, ενώ έβαλαν φρένο στα όνειρα των φιλοξενούμενων και την 7η θέση. Απόψε το Μεστάγια δεν είχε αποδοκιμασίες και για πρώτη φορά φέτος η Βαλένθια αποθεώθηκε από τους οπαδούς της. Η ομάδα του Βίγκο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 16' από πάσα του Βας ο Καμπράλ άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, στο 38' ο Παρέχο έφερε το ματς στα ίσα. Καλύτερη η Βαλένθια στην επανάληψη και στο 67' ο Μουνίρ έδωσε το προβάδισμα. Η Θέλτα με πέναλτι του Ασπας στο 80' ισοφάρισε 2-2, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία λέξη. Ο Κάρλος Σολέρ στο 86' διαμόρφωσε το 3-2 για τις Νυχτερίδες.

Δεύτερη σερί τριάρα και για την Εϊμπάρ, η οποία επικράτησε 3-1 της Λας Πάλμας εντός έδρας. Εξαιρετική εμφάνιση και πλέον βρέθηκε στο -4 από την πεντάδα. Επηρεασμένοι οι φιλοξενούμενοι από τη στάση του κόουτς, Σετιέν, ο οποίος τόνισε πως δε θα συνεχίσει στην ομάδα τη νέα σεζόν. Στο 14' ο Μπέμπε άνοιξε το σκορ, το αυτογκόλ του Αρτίλες έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η Λας Πάλμας μείωσε με τον Λεμος, αλλά ο Αντριάν με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα