Blackjack!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Blackjack!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ έβγαλε... 21 στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη μία νίκη και συνεχίζει. Για το «πράσινο» 1-0 γράφει ο Νίκος Αθανασίου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, είχε κάποιες καλές στιγμές αν και δεν ήταν-λόγω κόπωσης και καλού διαβάσματος του αντιπάλου- το ίδιο παραγωγικός με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν απειλήθηκε στιγμή και με το... blackjack του Μάρκους Μπεργκ (21 γκολ στο πρωτάθλημα) έφτασε στην τρίτη σερί νίκη, «κλείδωσε» και μαθηματικά τα πλέι-0φ σε συνδυασμό με το καλό πλασάρισμα και πηγαίνει στην Τούμπα να κάνει εκτεταμένο rotation, ώστε να παρουσιαστεί φρέσκος στον ημιτελικό της Μεγάλης Τετάρτης.

Απέναντι σε μία από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» δεν είχε την ενέργεια, δεν είχε το καθαρό μυαλό και την υπομονή, ώστε να γυρίσει καλύτερα την μπάλα και να ανοίξει χώρους στα μετόπισθεν των «κυανέρυθρων». Αν ο Βιγιαφάνιες είχε εκτελέσει εύστοχα και δεν είχε σημαδέψει το δοκάρι στο τετ-α-τετ του 17' το παιχνίδι θα είχε εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Αργεντινός δεν το έβαλε και ο Παναθηναϊκός... έμπλεξε στην συνέχεια της αναμέτρησης αν και ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και τακτικά άρτιος στο αμυντικό transition, με αποτέλεσμα να μην δεχθεί καμία φάση στην κόντρα επίθεση.

Η είσοδος του Ρέις και πολύ περισσότερο του Λέτο, έδωσαν πνοή στον Παναθηναϊκό και η φάση του 74' καθορίζει την τελική έκβαση του αποτελέσματος. Ο Αργεντινός κάνει ωραία προσποίηση στον Τασουλή, πέφτει πάνω στο πόδι του αμυντικού του Πανιωνίου και κερδίζει το πέναλτι. Παράβαση δεν υπάρχει και είναι λάθος υπόδειξη του Γκράνα, όπως λάθος κάνει και στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν καταλογίζει πέναλτι σε τράβηγμα του Ρισβάνη (στο 17') πάνω στον Μπεργκ.

Ο Λέτο έδωσε την λύση, όπως το έχει κάνει και άλλες φορές φέτος στην Λεωφόρο σε παιχνίδι που είναι στην... κόψη, ο Μπεργκ δεν λάθεψε και οι «πράσινοι» μέχρι το φινάλε του ματς έκαναν την τέλεια διαχείριση και θα μπορούσαν να βρουν και δεύτερο γκολ αν δημιουργούσαν καλύτερες προϋποθέσεις στο επιθετικό τρανζίσιον.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ματς και εκτός από την σημασία των βαθμών, είναι στα θετικά για το «τριφύλλι» η νίκη σε παιχνίδι που δεν έπιασε καλή απόδοση σε μεγάλο διάστημα. Είναι μεγάλη υπόθεση να παίρνεις τα ματς, όταν δεν είσαι αυτός που θες και πρέπει να είσαι. Αρκεί αυτό να αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα κατά την διάρκειας μιας χρονιάς.

Η έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας, όμως, αποτελεί «καμπανάκι» και η διαχείριση που θα κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης(που προφανώς δεν ευθύνεται για την συγκεκριμένη αδυναμία) ενόψει ημιτελικών και πλέι-οφ θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εικόνα του «τριφυλλιού» στο μίνι πρωτάθλημα...
Ατομική αξιολόγηση: Βλαχοδήμος 7, Χουλτ 5, Κουλιμπαλί 5, Μολέδο 7, Κουτρουμπής 7, Κουρμπέλης 6, Λουντ 5, Εμποκού 5, Βιγιαφάνιες 7, Μπεργκ 7, Κλωναρίδης 5, Ρέις 6, Βλαχοδήμος 5, Λέτο 6.

Υ.Γ1: Το να κουνάει το δάχτυλο στον Παναθηναϊκό περί εξυγίανσης ο Πανιώνιος, πάει πολύ. Πάει πάρα πολύ και ευτυχώς ο κόσμος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Απλά μία απορία: Το είπαμε και παραπάνω. Στην φάση του Λέτο δεν υπάρχει κανένα πέναλτι και λάθος του Γκράνα που το δίνει. Σε αυτή την φάση της φωτογραφίας ο Βλάχος τι ακριβώς κάνει στον Μπεργκ στο 18'; Παίρνει... πόντο στην πάλη, του μαθαίνει... κεφαλοκλείδωμα;

Για να μην τρελαθούμε εντελώς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.