Τρέχει με... 100 ο Φορτούνης! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τρέχει με... 100 ο Φορτούνης! (vids)

bet365

Κόντρα στην Κέρκυρα ο Κώστας Φορτούνης έπιασε τα 100 ματς στην Σούπερ Λιγκ (με Ολυμπιακό και Αστέρα) και τα γιόρτασε με γκολ και καλή παρουσία.

Τον περασμένο Φλεβάρη είχε πιάσει τις 100 συνολικά συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη έφτασε αισίως τα 100 ματς στην Σούπερ Λιγκ. Το... κοντέρ πριν είχε μείνει στις 99 εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης με 31 γκολ και 23 ασίστ σε 5.477 λεπτά παρουσίας. Μέ Κέρκυρα κατέγραψε το ματς Νο 100 στην πρώτη τη τάξει κατηγορία βάζοντας και το 32ο τέρμα του. Πηγαίνοντας πίσω βλέπουμε την χρονιά 2010-11 όπου με τον Αστέρα είχε 24 ματς στην Λίγκα με 1 γκολ και 2 ασίστ. Την επόμενη χρονιά τον περίμενε η Γερμανία και το όνειρο της προσπάθειας καθιέρωσης στο εξωτερικό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βαλένθια - Θέλτα (21+).

Το '14-'15 γυρίζει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, την ομάδα στην οποία είχε γαλουχηθεί μέσω των Ακαδημιών της. Έβγαλε 25 ματς στην Λίγκα με 7 γκολ και 3 ασίστ. Την σεζόν 2015 - 2016 κατέγραψε 27 ματς στην Super League με 18 γκολ και 13 ασίστ, κάνοντας με διαφορά την τοπ χρονιά του σε επαγγελματικό επίπεδο.
Φέτος σε μία χρονιά που για διάφορους λόγους δεν ήταν και στα... καλύτερά του έχει φτάσει τα 24 παιχνίδια με 6 γκολ και 5 ασίστ. Ο Φορτούνης είχε γκολ με ΑΕΚ, Λεβαδειακό, Αστέρα, Βέροια και Ηρακλή. Επίσης γκολ και με Κέρκυρα εκτός. Είχε ασίστ με Ατρόμητο, 2 με Παναθηναϊκό και άλλες 2 στο ματς του β' γύρου με τους Περιστεριώτες και στην αναμέτρηση με Πλατανιά. Δείτε στην Gallery μερικά βίντεο του 24χρονου διεθνούς άσου με την φανέλα των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα