Σουόνσι - Τότεναμ 1-3

Gazzetta team
Σουόνσι - Τότεναμ 1-3

bet365

Μέχρι το 88' έχανε στην Σουόνσι. Στο 88' η Τότεναμ ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις έκανε το εκπληκτικό 1-3, για να παραμείνει στο -7 από την κορυφή. Ξέσπασε η Αρσεναλ (3-0 την Γουέστ Χαμ).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Τσέλσι νικούσε την Σίτι και η Σουόνσι νικούσε την ίδια. Από νωρίς στο εις βάρος της 1-0 η Τότεναμ πάλευε να το γυρίσει. Στο 11' ο Ράουθλετζ είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ μετά ωραία ενέργεια του Αγιού. Το ματς είχε φτάσει στο 88' και οι Spurs δεν είχαν αξιοποιήσει την πίεσή τους. Τότε χτύπησε ο Ντέλε Αλι που ισοφάρισε με το ένατο φετινό του στο πρωτάθλημα. Ολα έδειχναν λοιπόν ισοπαλία. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι όχι απλά έκαναν την ολική ανατροπή με τον Σον στο 91'), αλλά έφτασαν τελικά στο 1-3, με τον Ερικσεν να πυροβολεί στο 94' και να κρατάει την ομάδα του στο -7 ζωντανή ακόμα για το όνειρο του τίτλου.

Επιτέλους νίκη για Αρσεναλ!
Με μπροστάρη τον Οζίλ και τον Ζιρού εκτελεστή, η Αρσεναλ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις γκέλες και βρέθηκε στο -4 από την τετράδα. Την 5η συνεχόμενη ήττα τους γνώρισαν τα «σφυριά» και πλέον βρίσκονται στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Λαντσίνι να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Αργεντίνος δε μπόρεσε να σκοράρει. Η Αρσεναλ δεν είχε την ουσία και στο α' μέρος έκανε μόλις μια καλή φάση, με τους Μπεγερίν και Ελνενί να μην είναι σε θέση να σκοράρουν... Η λύση για τους «κανονιέρηδες» ήρθε στο 58ο λεπτό από τον Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γερμανός έκανε την ασίστ, και ο Γουόλκοτ πέτυχε το 2-0. Ηταν το δεύτερο ματς στη σεζόν που ο Οζίλ σκοράρει και μοιράζει! Στο 83ο λεπτό ο Ζιρού διαμόρφωσε το 3-0. Μάλιστα, ο Γάλλος πέτυχε το 5ο φετινό γκολ ως αλλαγή, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στην Premier League.


Ανατροπή... παραμονής για Χαλ
Όποιος αποφάσισε να δει το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Χαλ και Μίντλεσμπρο το βράδυ της Τετάρτης, σίγουρα δεν έχασε! Οι δύο ομάδες προσέφεραν στον κόσμο γκολ και θέαμα με τους γηπεδούχους τελικά να επικρατούν με 4-2. Η «Μπόρο», αιφνιδίασε και... πάγωσε την Χαλ, καθώς μόλις στο 5' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Νεγκρέντο να αξιοποιεί την ασίστ του Τραορέ. Η απάντηση ωστόσο ήταν άμεση με τον Μάρκοβιτς στο 14' να σημειώνει το 1-1 και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Η ανατροπή έγινε στο 27', όταν ο Χερνάντεζ βρήκε τον Νιάσε και αυτός έκανε το 2-1 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα. Το πρώτο ημίχρονο είχε κι άλλες... συγκινήσεις! Αρχικά στο 33' ο Χερνάντεζ αυτή τη φορά σκόραρε, παίρνοντας την ασίστ από τον Γκροσίσκι για το 3-1. Όμως, η Μίντλεσμπρο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μείωσε σε 3-2 με τέρμα του Ντε Ρουν μετά από πάσα του Γκίμπσον, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την επανάληψη.Εκεί η Χαλ εμφανίστηκε και πάλι ανώτερη και κατάφερε να... κλειδώσει το σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία στο 70'. Ο Ρόμπερτσον βρήκε τον Μαγκίρ και αυτός με την σειρά του διαμόρφωσε το 4-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Μίντλεσμπρο πλέον να βλέπει τα πράγματα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για εκείνη...

Ανατροπή και νίκη για Σαουθάμπτον!
Επιστροφή στις νίκες για τη Σαουθάμπτον, η οποία έκανε την ανατροπή κι επικράτησε 3-1 της Κρίσταλ Πάλας. Οι Αγιοι σφράγισαν παραμονή, ενώ οι Λονδρέζοι είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μπεντέκε άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ, μιας και ο Ρέντμοντ στο 45' έφερε το ματς στα ίσα. Στο 83' ο Γιοσίντα πέτυχε το 2-1, ενώ στο 85' ο Γουόρντ διαμόρφωσε το 3-1.

Арсенал - Вест Хэм 3:0. Обзор матча. АПЛ 2016/17. 31 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Суонси - Тоттенхэм 1:3 от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα