Ανάσταση για Οσασούνα

Νίκος Μαρούδας
Ανάσταση για Οσασούνα

bet365

Έπειτα από 21 αγωνιστικές, η Οσασούνα πήρε νίκη και αυτή στο ντέρμπι των Βάσκων με την Αλαβές (0-1). Μία φάση, ένα γκολ και διπλό στην Χιχόν η Μάλαγα (0-1). Στο μηδέν Λα Κορούνια-Γρανάδα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μπορεί να είχε πολύ καιρό να... γευτεί την χαρά της νίκης όμως η Οσασούνα τελικά τα κατάφερε την Τετάρτη κόντρα στην Αλαβές! Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, η Αλαβές είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έδειχνε ανώτερη στο γήπεδο, όμως οι φιλοξενούμενοι το ήθελαν περισσότερο το ματς και φάνηκε στο φινάλε...

Ένα καταπληκτικό τέρμα ήταν αρκετό για να έρθει αυτό το διπλό. Ο Άλεξ Μπερενγκέρ, στο 88' πήρε την μπάλα από ασίστ του Κάουσιτς και με ένα πανέμορφο τεχνικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σπόρτινγκ Χιχόν - Μάλαγα 0-1

Μία φάση ήταν αρκετή για την Μάλαγα, να φύγει με το διπλό από την έδρα της μαχητικής Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι γηπεδούχοι, ήταν επί 90 λεπτά ανώτεροι στο γήπεδο, έχασαν την μία ευκαιρία μετά την άλλη και τελικά το πλήρωσαν!

Συγκεκριμένα, ενώ όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα είναι ισόπαλο χωρίς τέρματα, στο 40' η Μάλαγα σκόραρε στην μοναδική της ευκαιρία σε όλο το ματς! Ο Κέκο βρήκε τον Ραμίρες ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 0-1, με τον τερματοφύλακα της Χιχόν να μην μπορεί να αποκρούσει.

Λα Κορούνια - Γρανάδα 0-0

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν οι Λα Κορούνια με την Γρανάδα, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, καθώς χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι τελικές ήταν συνολικά τέσσερις. Παρ' όλα αυτά, οι γηπεδούχοι που ήταν και το φαβορί της αναμέτρησης, είχαν την ευκαιρία του αγώνα στο 77'.

Τότε, κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μπόρχες με τον Οτσόα να κρατάει όμως το 0-0! Διάβασε σωστά τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε το πέναλτι. Κάπως έτσι κράτησε τον σημαντικό βαθμό για την ομάδα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα