Καραπαπάς: «Βρήκαμε άλλο τρόπαιο ψάχνοντας...»

Καραπαπάς: «Βρήκαμε άλλο τρόπαιο ψάχνοντας...»

Gazzetta team
Καραπαπάς: «Βρήκαμε άλλο τρόπαιο ψάχνοντας...»

bet365

Στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε στην Κέρκυρα ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως στο πλαίσιο των αλλαγών που γίνονται για το μουσείο του Ολυμπιακού βρέθηκε τρόπαιο άλλης ομάδας.
Ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκε σε event στην Κέρκυρα στο μουσείο που θα κάνει ο Ολυμπιακός, με πολλές αλλαγές. Εκεί, στάθηκε στην προσπάθεια που είχε γίνει πριν από χρόνια, να μαζευτούν όλα τα τρόπαια, καθώς κάποια από τα παλιά χρόνια, δεν βρίσκονταν στο μουσείο των Πειραιωτών, αλλά σε... άλλα χέρια. Εκτός αυτού ο Κώστας Καραπαπάς, τόνισε πως βρέθηκε τρόπαιο άλλης ομάδας, η οποία ενημερώθηκε μάλιστα από τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν έδειξε τέτοια... θέρμη για να το πάρει ξανά στην κατοχή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα