Το ρεκόρ του Χαμζά Γιουνές στην Ξάνθη

Gazzetta team
Το ρεκόρ του Χαμζά Γιουνές στην Ξάνθη

bet365

Ο Χαμζά Γιουνές χάρη στα δύο του γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό, έφτασε τα 17 σε μία σεζόν, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για παίκτη της Ξάνθης από καταβολής Super League.

Σκοράρει ακατάπαυστα και είναι η βασική αιτία που η Ξάνθη μένει... στο κόλπο των πλέι οφ. Με τα 17 γκολ που έφτασε ο Χαμζά Γιουνές, χάρη στα δύο που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι πλέον ο πρώτος παίκτης σε επίπεδο Super League που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Αργεντινό Εστεμπάν Σολάρι, που τη σεζόν 2013-2014, είχε βρει δίχτυα 16 φορές και είχε αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Το μόνο μου απομένει να δούμε είναι αν ο Γιουνές θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ στα παιχνίδια που απομένουν ως το φινάλε της περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα