Ύμνοι Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ

Ύμνοι Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ

Ύμνοι Ροντρίγκες για ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και είναι από τα πρόσωπα των ημερών στη γειτονική χώρα και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός από το Κάπο Βέρντε μίλησε στο επίσημο περιοδικό της Γαλατά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ και στη σχέση που έχει με τον νυν προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ.

Πάντως όπως είπε θέλει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να παίξει στα επόμενα χρόνια με τη Γαλατάσαραϊ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Όταν η κουβέντα έφτασε στον ΠΑΟΚ ο πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» μίλησε με τα καλύτερα λόγια χαρακτηρίζοντας καθοριστική την συμβολή της ομάδας στην καριέρα του.

«Η μεγαλύτερη ομάδα που αγωνίστηκα πριν την Γαλατάσαραϊ, ήταν ο ΠΑΟΚ. Τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως ποδοσφαιριστής, είχε μεγάλη επίδραση πάνω μου. Ήμουν πολύ χαρούμενος που μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου. Αγαπήθηκα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, που θέλω να συνεχιστεί στην Γαλατάσαραϊ».

Νάπολι - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ιγουαϊν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε και στη δουλειά, τον χαρακτήρα και την σχέση που έχει με τον Ιγκόρ Τούντορ.

«Ήμουν στον ΠΑΟΚ με τον Ιγκόρ Τούντορ την πρώτη μου σεζόν στη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορείς να σταματάς την εξέλιξη σου στο ποδόσφαιρο. Πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά στις ομάδες που προπονεί. Είναι πολύ επαγγελματίας. Είναι νεαρός σαν προπονητής, αλλά έχει καλό χαρακτήρα. Είναι ανοιχτός στο να μιλάς μαζί του, είναι καλός άνθρωπος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του. Νομίζω πως και εκείνος με αγαπάει».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα