Αλλαξε ο Μανωλιός...

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Αλλαξε ο Μανωλιός...

bet365

Ο Ιnspector Gazzet δέχθηκε ένα περίεργο τηλεφώνημα που τον μπέρδεψε κι αποφάσισε να ψάξει την υπόθεση λίγο πιο βαθιά.

Αγαπητά μου Gazzettόπαιδα δεν είχα σκοπό να γράψω τόσο σύντομα. Από το πρωί όμως ένας άγνωστος αριθμός άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο. Δε το σήκωσα μία. Δε το σήκωσα δύο. Επέμενε όμως και από το να συνεχίζει να χτυπάει το smart phone αποφάσισα να δω ποιος είναι.

«Ελα Inspector στα λέω γρήγορα γιατί φοβάμαι μη με πάρουν χαμπάρι». Τον ρώτησαν ποιος είναι. «Δεν έχει σημασία. Ακουσες τον μάνατζερ του Σιώπη στο ραδιόφωνο;» με ρώτησε. Ηταν φανερό ότι ο συγκεκριμένος σπιούνος δεν με ήξερε καλά. Τον ενημέρωσα ότι βρίσκομαι στην Βρέμη για το παιχνίδι με την Σάλκε.

Η Έβερτον ελπίζει ακόμα στην Ευρώπη αλλά η αποστολή στο Ολντ Τράφορντ θα είναι δύσκολη. Θα μιλήσει η έδρα (21+);

«Καλά δεν έχει σημασία Inspector. Ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός έδωσε τα χρήματα στον Πανιώνιο για τον Μανώλη Σιώπη». Του το έκλεισα. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι την μεταγραφή την αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr. Με πήρε αμέσως, νομίζοντας πως έπεσε η γραμμή.

«Ομως έχω άλλο να σου πω. Καλή πηγή μου είπε ότι ο Σιώπης έχει ενημερωθεί ήδη να ψάξει ομάδα στο εξωτερικό. Βέλγιο και Ολλανδία. Δεν ξέρω τι να σου πω Inspector μου, όμως είχα την υποχρέωση να στο ρουφιανέψω». Μπερδεύτηκα. Δεν ήξερα πως να διαχειριστώ την πληροφορία. Πως δηλαδή πριν καν ανακοινωθεί ή κάνει προετοιμασία ο Ολυμπιακός αποφασίζει κάτι τέτοιο για τον Σιώπη που κλήθηκε και στην Εθνική.

Αποφάσισα να το ψάξω. Οχι μόνο να το διασταυρώσω από μία πηγή αλλά από δύο κι από τρεις. Τ' αποτελέσματα; «Τρία στα τρία». Ούτε ο Κάρι στις βολές. Ο κοινός παρανομαστής ήταν πως και οι τρεις είχαν ακούσει πως ο Σιώπης ενημερώθηκε ήδη να βρει ομάδα. Απλά άλλος δεν είχε ακούσει για Βέλγιο και Ολλανδία, άλλος απλά για το εξωτερικό.

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Γιατί για τον Σιώπη -παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό- με ρωτάνε αρκετοί σκάουτερ. Και φυσικά μπορεί ο προπονητής που θα είναι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό να θέλει τον Σιώπη στο ρόστερ. Εκτός εάν έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις.

Θα το παρακολουθώ το θέμα και θα επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε στο @InspectorGazzet και να μου στείλετε τις απορίες σας αλλά και τις πληροφορίες σας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet