Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάμε πίσω...»

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάμε πίσω...»

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάμε πίσω...»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο άνθρωπος που... άλλαξε την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή τόνισε πως στην Ένωση πρέπει να «ξεχάσουν» άμεσα το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Το «σύνθημα» ώστε όλοι στην ΑΕΚ να αφήσουν πίσω το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έδωσε ο Χριστοδουλόπουλος μέσω της NOVA. «Κόντρα στον Παναθηναϊκό ηττηθήκαμε για πρώτη φορά απ' τη στιγμή που ήρθε ο κύριος Χιμένεθ. Έτσι μάλιστα όπως εξελίχθηκε το ματς μας αφήνει πολύ πικρή γεύση. Δεν υπάρχουν περιθώρια όμως για να κοιτάξουμε τι έγινε. Τώρα χρειαζόμαστε άμεσα μια επιτυχία, στο επόμενο ματς μια νέα επιτυχία κ.ο.κ. Έχουμε ξαναπεί ότι τους τελευταίους δύο μήνες ήμασταν πολύ καλά και δεν είχαμε βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση, άρα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για να κοιτάμε πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος εξτρέμ.
 
Ο οποίος στη συνέχεια... ξεκαθάρισε πως για την Ενωση είναι... αναγκαία η νίκη στα Χανιά, στο ματς με τον Πλατανιά που ακολουθεί. «Δεν το συζητάω καν ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το είδαμε και στο ματς που παίξαμε για το κύπελλο μέσα στην έδρα του Πλατανιά, πόσο δύσκολο ήταν να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, το πάθος και τη δύναμη με την οποία έμπαιναν στις φάσεις οι παίκτες του Πλατανιά. Μπορούμε να πούμε ότι για μας, κατά κάποιο τρόπο είναι ένα ακόμα ντέρμπι». 

Best of internet