Συμφωνία Ηρακλή με Μπουκουβάλα!

Συμφωνία Ηρακλή με Μπουκουβάλα!

Γιώργος Ντυμένος
Συμφωνία Ηρακλή με Μπουκουβάλα!

bet365

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε το «κακό» του Ηρακλή και βρέθηκε λύση για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων που του οφείλονται. Ο «Γηραιός» θα πάρει πίσω τους βαθμούς στην μάχη παραμονής!
Από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν την φανέλα του Ηρακλή είναι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας και σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να προκαλέσει πρόβλημα στον Γηραιό. Ο 29χρονος δεν ξεχνά τα τρία χρόνια που πέρασε στο Καυτανζόγλειο (υπήρξε ακόμη κι αρχηγός ενώ έφτασε στην πόρτα της εθνικής ομάδας) και έτσι λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα για οφειλές προς το πρόσωπό του, έκανε αποδεκτή την πρόταση συμβιβασμού που του έγινε.
Ο παίκτης διευκόλυνε την ΠΑΕ για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων πρέπει να πάρει και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, άμεσα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ετσι ο έμπειρος μπακ προστέθηκε στη λίστα των πρώην και νυν ποδοσφαιριστών της ομάδας που... βάζουν πλάτη στον Ηρακλή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα