Χωρίς τρεις η προπόνηση του Άρη

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Άρη

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σήμερα(4/4) άρχισε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της Κυριακάτικης(9/4) εντός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα. Για προληπτικούς λόγους, ο Ανδρέας Τάτος δεν βρέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Ο έμπειρος μέσος δεν έχει ξεπεράσει στο απόλυτο το πρόβλημα τραυματισμού που υπέστη στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να του δοθεί ένα επιπλέον 48ώρο θεραπειών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Κενάν Μπαργκάν, Δημήτρης Ανάκογλου οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν θα βρεθούν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου στον αγώνα με την Καλλιθέα.

Ατλέτικο Μ. - Σοσιεδάδ με επιστροφή, αν ο Κόκε σκοράρει (21+).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα