Βασιλείου: «Θα καταφέρουμε να σωθούμε»

Gazzetta team
Βασιλείου: «Θα καταφέρουμε να σωθούμε»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Λεβαδειακός θα καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Στέλιος Βασιλείου.

Ο σέντερ φορ του Λεβαδειακού, ο οποίος έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της ομάδας του μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ανέφερε:

Για την πίεση που έχουν οι σέντερ φορ με τα γκολ:

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γιουν. – Εβερτον (21+).

«Εμείς σαν σέντερ φορ ζούμε από τα γκολ.Όλη η ομάδα δουλεύει για μας, και από τα γκολ παίρνουν οι ομάδες μας τις νίκες. Πρέπει πάντως να γίνεται συλλογική προσπάθεια για να πετύχει γκολ η ομάδα».

Για τον πατέρα του, ο οποίος έπαιζε παλιότερα ποδόσφαιρο:

«Ο πατέρας μου επειδή έπαιζε αμυντικός μου έλεγε να παίξω πίσω, αλλά εγώ δεν τον άκουσα, αφού ήθελα να παίξω στην επίθεση».

Για την Βοιωτία, η οποία δεν εξάγει ποδοσφαιριστές ,όπως στο παρελθόν:

«Δεν θα συμφωνήσω πως η Βοιωτία δεν εξάγει πλέον σπουδαίους ποδοσφαιριστές ,όπως πχ Τσάνας ,Κασάπης,Γκώνιας. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ,απλά δεν είχαμε την τύχη και τις συγκυρίες, γιατί όπως ξέρετε για να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο σε μεγάλες ομάδες χρειάζεται και τύχη. Εγώ πιστεύω ότι είμαι ένας από τους τυχερούς, επειδή κατάφερα να παίξω ποδόσφαιρο».

Για την εξέλιξη του:

«Πιστεύω ότι κι εγώ έφταιξα, και δεν είχα την εξέλιξη που πολλοί ανέμεναν. Δεν ρίχνω ποτέ ευθύνες σε άλλους, αλλά πιστεύω ότι πχ ακόμη και στον Παναιτωλικό που πήγα δανεικός, δε μου έδειξαν εμπιστοσύνη, ώστε να μπορέσω να κάνω αυτά που μπορώ. Μη ξεχνάτε πως τα τελευταία χρόνια στην ομάδα είναι ο Μάντζιος ένας έμπειρος σεντερ φορ».

Για τη θέση του και για το γεγονός ότι δεν έπαιζε:

«Εγώ πάντα περίμενα την ευκαιρία. Έκανα καλή ζωή ,ήμουν συγκεντρωμένος στην καθημερινή προπόνηση και με τη βοήθεια των ανθρώπων μου ,όπως της συζύγου μου(Σε λίγο καιρό θα γεννηθεί το πρώτο τους παιδί) ,όταν κλήθηκα από τον προπονητή μου αφού ο βαγγέλης είναι εκτός βοήθησα την ομάδα με τα γκολ μου.,. Πιστεύω ότι τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω αυτό που ξέρω να κάνω, ήμουν συνεπής με τα ..αντίπαλα δίχτυα».

Για την Εθνική ομάδα:

«Δεν πιστεύω ότι με αδίκησαν, γιατί ήμουν στο κλιμάκιο της Εθν Νεων και αργότερα στην Ελπίδων με τον κ Γ.Γεωργιάδη. Απλά στη συνέχεια ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε αρα ήταν δύσκολο να κληθεί παίκτης από μικρότερη κατηγορία».

Για το αν ζηλεύει που οι περισσότεροι παίκτες της γενιάς του (Φορτούνης ,Μάνταλος,Κ Παπαδόπουλος)που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες:

«Ζηλεύω με την καλή έννοια, αλλά ταυτόχρονα πιστεύω , πως αν είμαι καλά και έχω την υγεία μου μπορώ να παίξω κι εγώ να αγωνιστώ σε μεγάλη ομάδα».

Για το αν μπορεί να σωθεί ο Λεβαδειακός φέτος:

«Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε, έστω και αργά καταλάβαμε όλοι μας τι έφταιγε για τα κακά αποτελέσματα».

Για το γεγονός των άδειων εξεδρών στο γήπεδο του Λεβαδειακού:

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο για όλους τους παίκτες , αλλά δυστυχώς αυτή επικρατει στα περισσότερα γήπεδα στη χώρα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καλή μπάλα, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν όλες οι ομάδες. Πέραν δηλαδή των μεγάλων όλες οι υπόλοιπες δε συγκεντρώνουν πολύ κόσμο».

Για το παιχνίδι της Τετάρτης και το γεγονός ότι οι παίκτες του Ηρακλή είναι απλήρωτοι σε αντίθεση με τους ίδιους:

«Πιστεύω ότι είναι ο τελικός των τελικών την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει θέμα επειδή αυτοί έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα κι εμείς τακτοποιημένοι. Είναι στο ποιος θα το θέλει περισσότερο . Πιστεύω ότι θα γίνει πραγματική μάχη ,αλλά ο Λεβαδειακός θα κερδίσει».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα