Παραμονή Ίσκο επιθυμεί ο Ζιντάν

Παραμονή Ίσκο επιθυμεί ο Ζιντάν

Gazzetta team
Παραμονή Ίσκο επιθυμεί ο Ζιντάν

bet365

Πεπεισμένος πως ο Ίσκο θα συνεχίσει να είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εμφανίστηκε ο τεχνικός των μερένχες Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο 3-0 των Μαδριλένων επί της Αλαβές την περασμένη Κυριακή, βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει στην κορυφή της Λα Λίγκα, δύο βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτυχθεί φήμες αναφορικά με ενδεχόμενη φυγή του παίκτη από τη Μαδρίτη. Παρόλα αυτά ο Ζιντάν τόνισε πως ο Ίσκο είναι σημαντικός για την ομάδα, προσθέτοντας πως επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα δήλωσε στο Sky Sports: «Θέλω να ανανεώσει. Θέλω να παραμείνει και να παίζει εδώ. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του. Βοήθησε πολύ τους συμπαίκτες του.Όποτε παίζει είναι καλός. Αλλά έχουμε και άλλους 24 παίκτες, που είναι όλοι σημαντικοί και τους χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε τη Λα Λίγκα και το Τσάμπιονς Λίγκ».

Αναφορικά με την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλαβές, σχολίασε: «Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που πήγε καλά και δεν έχει χάσει πολλά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, καθώς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Το δεύτερο ήταν χειρότερο διότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Χάσαμε αρκετές φορές την κατοχή, κάτι που δεν πρέπει να ξανακάνουμε. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πάντα πράγματα να βελτιώσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα