Κλάους: «Ασφαιρος» εδώ και 1.146 λεπτά!

Κλάους: «Ασφαιρος» εδώ και 1.146 λεπτά!

Κλάους: «Ασφαιρος» εδώ και 1.146 λεπτά!

bet365

Ο Έλληνας φορ του ΠΑΟΚ δεν έχει πανηγυρίσει γκολ στο πρωτάθλημα! Συνολικά έχει μόλις πέντε γκολ (σε Κύπελλο και σε Ευρώπη) στις 30 εμφανίσεις μέσα στη φετινή σεζόν.

Από πέρσι τον Μάιο και τα πλέι οφ (ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0) έχει να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος ο Στέφανος Αθανασιάδης, που την Κυριακή απέναντι στη Λάρισα συμπλήρωσε 1.146 λεπτά αφλογιστίας.

Το πολύ άσχημο σερί για τον Κλάους συνεχίστηκε και στα 56 λεπτά συμμετοχής του απέναντι στην ΑΕΛ, όπου είχε μία τελική προς την αντίπαλη εστία κι αυτή με κεφαλιά, δεν έκανε δηλαδή ούτε ένα σουτ (!), ενώ η συνολική προσφορά του προς την ομάδα ήταν δύο πάσες και δύο κλεψίματα.

Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έκανε ένα φάουλ για το οποίο τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον Κιοτζένη, που ήταν η τέταρτη και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα